Dominikas hemliga kärleks- uppladdning med Anders Borg

Let's dance-aktuella Dominika Peczynski och danspartnern Martin Drakenberg tog med sig sina kärlekar på dubbeldejt.

Ett av TV4:s dragplåster i årets omgång av Let’s dance är PR-konsulten och artisten Dominika Peczynski, 47. Men även om hon showat i eurodancegruppen Army of lovers sedan början av 90-talet ser hon på sig själv som nybörjare när det kommer till just dans.

– Någon avancerad dansform kan jag ju inte påstå att jag utövat under min karriär som artist, erkänner Dominika och fortsätter:

– Det var väl mer en enkel handuppräckning eller två, säger hon skrattande.

Army of Lovers bestående av Alexander Bard, Dominika Peczynski och Jean-Pierre Barda gjorde comeback på Idols veckofinal 2015.

Nu väntas hon lära sig danser som vals, rumba, quickstep, cha-cha samt tango och till sin hjälp har hon proffsdansaren Martin Drakenberg, 30, som kommer göra allt som står i hans makt för att vecka efter vecka se till att Dominika håller sig kvar i tävlingen. Och det har redan svettats i danslokalen för samtliga par.

Att het dans leder till heta känslor är ingenting nytt. Men när det kommer till Dominika och hennes danspartner finns det inget att förvänta.

– Absolut inte, säger Dominika och skämtar om att hon är gammal nog att kunna vara Martins mamma.

I själva verket är de goda vänner och har till och med varit på dubbeldejt tillsamman med sina respektive, Anders Borg och Maria Zimmerman.

– Dansig parmiddag i afton med min danspartner Martin Drakenberg och hans flickvän Maria Zimmerman och min älskling, skriver Dominika på sin Facebook.

Nu har både Martins kärlek och Dominikas sambo Anders Borg, 49, bjudits in i dansrelationen. Någon ovälkommen svartsjuka lär knappats uppstå bland kvartetten.

– Fast det hade ändå inte skett. Varken jag eller Anders är svartsjuka av oss.

LÄS OCKSÅ: Dominika Peczynski osäker på framtiden med Anders Borg: ”Vet inte om jag vill gifta mig”

Foto: IBL