LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dominika Peczynskis barnbesked med Anders Borg

01 dec, 2019 
Dominika Peczynski och Anders Borg
Förra året gifte sig Dominika Peczynski med sin Anders Borg.
I Nyhetsmorgon berättar makarna om sina tankar kring att bilda familj.
– Jag hade kunnat tänka mig, absolut, säger Dominika.
Annons

Domininka Peczynski i panik under TV4-inspelningenBrand logo
Domininka Peczynski i panik under TV4-inspelningen

Medieprofilen Dominika Peczynski, 49, syntes nyligen i tv-rutan. Tillsammans med Mikael PersbrandtJosefine JinderSusanna Kallur och Nils Holmqvist var hon en av deltagarna i TV4:s nya program Expeditionen, i vilket gänget ska bestiga Lobuche Peak i Himalaya. Men efter bara ett par avsnitt bestämde sig Dominika för att avbryta sin medverkan på grund av en enorm dödsskräck.

– Det har inte funkat, jag åker hem imorgon. Det blev liksom för mycket, sa hon i programmet.

Dominika Peczynskis barnlängtan med Anders Borg

I veckan fick TV4-tittarna återigen se Dominika Peczynski i rutan. Tillsammans med maken Anders Borg, 51, gästade hon programledaren Jenny Strömstedt, 47, i Nyhetsmorgon. Dominika och Anders gifte sig 2018 efter att ha varit ett par i fyra år. Totalt 170 personer var bjudna till bröllopet och på gästlistan stod bland andra Carolina Gynning, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Alexander Bard, Patrik Isaksson och Tilde Fröling.

Annons

Trots att Dominika och Anders har varit tillsammans så pass länge gjorde de sin allra första gemensamma tv-intervju i lördagens avsnitt av Nyhetsmorgon. I detta frågar Jenny Strömstedt bland annat om makarna någonsin har haft en önskan om att skaffa gemensamma barn.

– Jag hade det, men en viss annan person ville inte det, säger Dominika och fortsätter:

– Men jag tror inte det hade gått heller. Och nu funkar det ju inte såklart.

Sanningen bakom Dominika och Anders barnbeslut

När programledaren säger till paret att det kan vara svårt att kompromissa när det kommer till barnfrågan svarar Dominika:

– Nej men alltså det var inte en sån jättehård kompromiss i och med att jag redan har två barn och Anders har tre så man kan tycka att fem räcker också. Men jag hade kunnat tänka mig, absolut.

Anders Borg har tre barn tillsammans med ex-hustrun Susanna Ölander Borg: Ludvig, 22, Hanna, 18, och Sarah, 18. Dominika Peczynski har dottern Hannah, 19, och sonen Harry, 8.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons