Dominika om TV4:s hemliga skönhetskrav i Let's dance

"som om jag varit och rotat i Donald Trumps badrumsskåp"

När artisten Dominika Peczynski, 46, slog igenom 1992 i musikgruppen Army of lovers gjorde hon det med isblå ögon, mörkbrunt hår och en porslinblek färg på huden, något som blivit hennes kännetecken.

Det säregna utseendet, som gett henne åtskilliga modelluppdrag under karriären, har inte ändrats på 25 år. Men nu sätter Tv4 stopp för en era.

Dominika är Anders nya kärlek. Foto: IBL

Dominika hävdar nämligen att alla deltagare i Let’s dance inför premiären tvingas genomgå spraytan-behandlingar. Något som hon inte alls är förtjust i.

– Tydligen måste man spraytanna sig om man ska vara med i Let’s dance. De är väldigt noga med att alla deltagare är bruna och fina. Vill man inte spaytanna sig så får man höra att man kommer se för jävlig ut jämfört med alla andra som är solbrända. Spraytan-tjejerna kommer till träningslokalen med sina tält och spruta och då är det bara att rada upp sig, berättar Dominika till Hänt.

Även om Dominika ställer sig väldigt frågade till TV4:s skönhetstvång finns det inte mycket hon kan göra. Det är det bara att gilla läget.

– Jag är en snäll flicka och gör som jag blir tillsagd, även om resultatet ser ut som om jag varit och rotat i Donald Trumps badrumsskåp.

Tv4 dementerar dock att det är ett krav:

“Att spraytanna sig är vanligt inom dansvärlden och många tycker att det känns härligt att få lite färg under vintermånaderna, när de ska ha danskläder på sig. Självklart tvingar vi ingen deltagare att spraytanna sig utan det är något vi erbjuder deltagarna och det är högst frivilligt”, skriver Tanja Tabrizian Selfors, presansvarig för Let’s dance. 

 

Foto: Ibl

Senaste nytt