TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dolph Lundgrens dotter Greta i tårar över gåvan från pappa

22 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
dolph lundgrens dotter Greta lundgren får paket
Skådespelaren Dolph Lundgren firade sin dotter Greta Lundgrens födelsedag rejält.
Gåvan han gav henne fick henne att brista ut i tårar.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Vår svenska Hollywood-stjärna Dolph Lundgren, 62, slog igenom i filmen Rocky IV där han spelade mot Sylvester Stallone, 73Sedan dess har han haft en lång och framgångsrik filmkarriär och han har inga planer på att sluta. Bara för ett par år sedan medverkade han i inte mindre än sex filmer, varav en var Sharknado 5: Global Swarming. Förra året spelade Dolph Lundgren in Creed II där han återigen axlade rollen som Ivan Drago.

Dolph Lundgrens dotter Ida Lundgren gör succé som modell

Men det är inte bara Dolph som har gjort sig en internationell karriär i familjen, utan även hans dotter Ida Lundgren, 23. Den 180 cm långa modellen har kontrakt med modellagenturen MIKAS i Sverige, men även hos amerikanska Elite NY samt Milk i Storbritannien.

När hon fyllde år förra året lade Dolph ut en bild på sin dotter som fick följarna att tappa hakan. Många har kallat henne för ”världens vackraste kvinna” och varje gång Dolph delar med sig av en bild på Ida för sina nästan två miljoner följare överröses kommentarsfältet av beundrande ord.

Annons

Greta Lundgren har fyllt 18 år och firades av familjen

Som att det inte vore nog har Dolph Lundgren ännu en dotter som får huvuden att vridas. Greta Lundgren, 18, är enligt följarna en kopia av sin pappa och har även hon fått mängder av beundrare på Dolphs sociala medier. När hon nyligen fyllde 18 lade han ut en bild på sig och dottern Greta ihop på en restaurang i London där de skålade i champagne.

Nu har han lagt ut en film från kvällen, där Greta syns öppna ett grön box.

”Ett ögonblick att minnas. Min dotter Greta får sin 18-årspresent under firandet i London. Vi älskar dig Greta”, skriver Dolph på Instagram.

När Greta kikar närmre på vad som finns i paketet blir hon rörd och ögonen tåras. Hon säger ingenting, men kramar hårt om sin pappa.

Vad som finns i paketet visas aldrig upp i filmen, men på Gretas egen Instagram har hon lagt upp bilder från firandet. På en av bilderna visar hon upp en gnistrande klocka runt sin handled. I ena hörnet av bilden syns den gröna boxen och Dolph Lundgren är taggad med namn precis över den. Så kanske var det en efterlängtat klocka som fick Greta att brista ut i tårar. Vilken fin gest från pappa Dolph!

Greta Lundgren

FOTO: TT, Instagram

Annons