Dolph Lundgren tar över rollen efter Frank Andersson

Dolph Lundgren tar över för Frank Andersson

Frank Andersson hade fram till i maj rollen som ambassadör för spelbolaget LeoVegas, nu har världskände skådisen tagit över hans roll.

Frank Andersson gick plötslig bort i början av september 62 år gammal och lämnade ett stort tomrum efter sig. Han var en legendarisk brottare från Trollhättan som tagit hem många medaljer genom åren, bland annat tre VM-guld och ett bragdguld. När han la brottningen på hyllan blev han aktiv i andra projekt. Ett projekt som Frank Andersson var speciellt känd för var hans roll som ambassadör för spelbolaget LeoVegas.

Sedan 2014 var syntes Frank Andersson i många olika reklamfilmer för spelbolaget och blev snabbt ett känt ansikte som förknippades med LeoVegas. Men i maj 2018 meddelade spelbolaget att de valt att avsluta samarbetet på grund av ett nytt kommunikationskoncept.

–Vi tackar Frank för de här åren som han har hjälpt till att profilera LeoVegas i Sverige. LeoVegas har gått in i en ny fas med fler varumärken och större bredd med mer produktkategorier. Efter ett långt och succéartat samarbete med Frank är det nu dags att ta nästa steg, sa Gustaf Hagman, VD på LeoVegas, i ett pressmeddelande tidigare då.

Beskedet om det avslutade samarbetet tog Frank Andersson med ro och tackade spelbolaget för all tid de fick tillsammans. Den som har ett skarpt öga i vimlet av reklam har förmodligen noterat att LeoVegas nu värvat ett nytt välkänt ansikte till sina reklamfilmer. Det är ingen mindre än världskända skådespelaren Dolph Lumdgren, 60, som fått det eminenta uppdraget.

Så om du är en av dem som tycker att Dolph Lundgren tillbringat för mycket tid utomlands och inte alls synts så mycket i svensk media som man önskat då kommer du bli glad nu. För nu börjar nämligen Dolph Lundgrens ansikte dyka upp överallt, i banners, filmer och annan reklam för LeoVegas. Ingen har uttalat sig kring actionskådisens nya uppdrag men kundtjänsten på spelbolaget bekräftar att han har tagit Frank Anderssons gamla roll.

Grattis till det nya jobbet Dolph!

Hänt har sökt PR-teamet på LeoVegas.

LÄS OCKSÅ: Frank Andersson, 62, död: Familjens ord om sorgen

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock efter Dolph Lundgrens nya bild på dottern

Foto: IBL

SENASTE NYTT!