TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-profilen knivhöggs flera gånger – räddade livet på sin lillebror: "Sprutade blod"

26 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Dokusåpaprofilen Robin Johansson räddade sin lillebror från att bli misshandlad, men blev i stället själv knivhuggen flera gånger. Nu berättar "Ex on the beach"-deltagaren om attacken som nästan tog hans liv.
Annons

Det var i tisdags kväll som ”Ex on the beach”-deltagaren Robin Johansson, 24, var ute och drack öl med sin lillebror. Under kvällen träffade de på ett annat gäng och snart uppstod det bråk. Enligt dokusåpaprofilen ville gänget ta med hans lillebror för “att snacka”, men Robin anade oråd och skickade i stället hem sin lillebror i en taxi.

Själv ringde han till en kompis för att bli hämtad och komma från platsen, där stämningen blev allt mer hotfull eftersom gänget undrade vart hans bror tagit vägen. Men innan vännen hann anlända ser dokusåpaprofilen hur två maskerade män kommer springande mot honom och går till attack.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag känner hur dom slår mot mig och jag gör allt för att skydda ansiktet, rätt som det var känner jag ett stick i revbenet. Då förstod jag ganska snabbt att en kniv var inblandad, jag gjorde allt för att skydda magen hjärtat och ansiktet. Allt gick fort och helt plötsligt hade jag blivit huggen 7 gånger. Jag fick 3 hugg i låret, 2 på fingrarna, ett på handleden och ett i revbenen”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Annons

Robin Johansson lyckas fly från platsen och tar sig in på en närliggande bar för att få hjälp.

“När jag kom in på baren lägger jag mig på golvet och ser hur det sprutar blod från mig som i en fontän. Jag kände hur min energi sjönk och va helt säker på att jag skulle dö. Folk försökte få kontakt med mig men jag klarade inte att svara eftersom jag tappat så mycket blod. En kille tog sitt bälte och lyckades stoppa blödningen, utan dig så hade jag vart död, tack. Jag blev snabbt upphämtad av en ambulans som tog mig till sjukhuset”, skriver han i inlägget.

Enligt tv-profilen var huggen sju centimeter djupa, men på något mirakulöst sätt drabbades han inte av inre blödningar eller organskador. Däremot har han tvingats sy 49 stygn, varav 35 i handen, åtta i låret och sex i handleden. Han har också tvingats operera handen och fingrarna eftersom flera senor höggs av.

“Tack till den svenska sjukvården, ni hart varit fantastiska! Idag är jag så glad för att jag lever, har dock blivit traumatiserad och en aning rädd för människor. Man ska aldrig underskatta någon. Ta vara på dina nära och kära, döden är närmre än vad man kan förstå”, skriver han.

Annons

Enligt Aftonbladet har varken Robin Johansson eller hans lillebror har polisanmält händelsen, eftersom de är rädda för gänget som attackerade dem. Dock har polisen själva, enligt tv-profilen, startat en utredning och beslagtagit både hans mobil samt de kläder han bar vid händelsen.

https://www.instagram.com/p/Bfni4twnyGo/?utm_source=ig_embed

Foto: IBL, Instagram

Annons