TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Realityserien stoppas efter sexskandalen: "Dåligt"

12 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Den nya säsongen av ”Bachelor in Paradise” började nyligen spelas in. Men stoppades efter bara en vecka på grund en skandal: två deltagare ska ha haft sex i poolen.
Annons

Dokusåpan ”Bachelor in Paradise” startade nyligen inspelningen av sin fjärde säsong som spinoff-serie till den populära kärlekssåpan ”Bachelor”. Serien går ut på att utslagna deltagare plockats från tidigare säsongen av ”Bachelor” och ”Bachelorette” och helt enkelt får dejta varandra.

Enligt TMZ var hela produktionen och alla deltagare var på plats i Mexiko och inspelningen var i full gång när produktionsbolaget Warner Bros hastigt och bestämt tog beslutet om att stoppa den fjärde säsongen. Den bakomliggande anledningen har bolaget inte velat prata om, men ett officiellt uttalande säger att det handlar om ”dåligt uppförande”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Corinne Olympios blev ihopparad med DeMario Jackson av inspelningsteamet redan första dagen.
DeMario Jackson har öppnat sig om varför inspelningen av “Bachelor in Paradise” lades ner.

En av de som deltog i inspelningen var DeMario Jackson, han har nu gått ut med att anklagelserna handlar om honom och deltagaren Corinne Olympios. De två deltagarna ska ha parats ihop av inspelningsteamet redan under första dagen. Det var några dagar efter det som paret, enligt produktionen, gick för långt. De ska ha hängt vid en bar och blivit lite berusade tillsammans. Strax efter det blev de intima och började kyssas, enligt DeMario ska de ha fortsatt ner i poolen där de framför kamerorna hade sex med varandra.

När producenten senare samma kväll fick se bilderna från parets intima scen ska de båda deltagarna omedelbart fått lämna programmet. Och kort därefter ställdes hela inspelningen in. Warner Bros vill inte kommentera den information som DeMario delat med sig av och det är ännu oklart om inspelningen kommer återupptas.

Foto: ABC

Annons