ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikaels lycka – tillbaka i tv-rutan efter pausen

15 aug, 2023 
Simon Lundh
Mikael Sandström
Doktor Mikael Sandström har spenderat mycket av sin semester i Göteborg.
Nu kommer ett glädjebesked efter sommaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Mikael Sandström, 65, slog igenom stort i tv-rutan i Nyhetsmorgon på TV4. Där han under en längre tid kommit med tips och svarar på tittarnas frågor om bland annat diverse sjukdomar och annat kopplat till hälsan.

Under sommaren har Mikael tagit en välförtjänt semester. Där han tagit det lugnt och spenderat en del tid i Göteborgstrakten där han och sambon Lotta Engberg, 60, Lotta har haft fullt upp under sommaren när hon förgyllt den svenska sommaren i Lotta på Liseberg.

Romansen mellan TV4-paret tog fart efter att Lotta sett Mikael i programmet och tidigare i en intervju sagt att hon kan "tänka sig att dejta den där soldoktorn". Något som senare blossade upp till ett förhållande.

Doktor Mikaels besked under sommaren

Även om Lotta har haft fullt upp under sommaren så har Mikael tagit det lugnare. Inför sommaren berättade han för Hänt hur hans semester såg ut.

”Jag kommer nog att börja med att skriva på en ny bok. Men har egentligen semester.", sa han då.

Annons

Då berättade han också om hur planerna ser ut för hösten.

"Jag är även med på bokmässan i september, så det blir nog lite förberedelser inför det också. Ämnet är livet nära döden, tillsammans med Carina Bergfeldt”, skrev han då i ett meddelande till Hänt.

Mikael Sandströms lycka – återvänder efter ledigheten

Nu börjar sommaren röra sig mot sitt slut och Mikael har börjat röra sig mot sina fasta rutiner igen och nu kommer han också med ett glädjebesked. Både för honom och för tv-tittarna. Nu är han återigen tillbaka i tv-rutan igen.

På Instagram delar Mikaels kollega Anders Pihlblad med sig av schemat för tisdagens Nyhetsmorgon där doktor Mikaels namn tycker upp som en av hållpunkterna i programmet.

För Hänt berättar Mikael om att vara tillbaka i rutan igen.

– Skönt med lite omväxling, så det är kul att köra igång Nyhetsmorgon igen.

FOTO: Adam Ihse/TT

Annons