mikael sandström

Doktor Mikaels oväntade kritik – efter stora bebisavslöjandet

Doktor Mikael

Doktor Mikael Sandström gästade nyligen Efter fem.
Där skickade han en känga efter nyheten om bebislyckan.
– Finns andra faktorer, säger Mikael.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”
0:26

Efter reklamen: Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”

(0:26)

Slå på ljud

Doktor Mikael Sandström, 64, har under de senaste åren synts flitigt i TV4:s Nyhetsmorgon där han har berättat om sjukdomar och svarat på frågor från oroliga tittare. Ett segment som varit uppskattat och lärorikt för alla som sitter framför sina tv-apparater, datorer eller telefoner för att ta del av doktorns tips och kunskapsbank.

Sedan en tid tillbaka har Mikael valt att ta ett steg tillbaka och gästar inte programmet i samma utsträckning länge. Även om doktor Mikael har tagit ett steg tillbaka händer det ibland att han dyker upp i både Nyhetsmorgon, men också i andra program på kanalen. Något han nyligen gjorde i TV4:s stora eftermiddagssatsning Efter fem.

Doktor Mikaels negativa besked efter bebislyckan

Programmet tar upp stora och aktuella nyhetshändelser som varje dag sussar förbi i vår vardag. En stor händelse som avhandlades för inte så länge sedan i programmet var nyheten om att skådepelaren Al Pacino, 83, väntar barn med den 54 år yngre flickvännen Noor Alfallah, 29. Ett glädjande besked för den prisade skådespelaren. Dock är det inte bara positivt att bli förälder iden åldern. Något som doktor Mikael berättar om i Efter fem.

– Det man vet är att äldre män har en större risk att få barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som till exempel ADHD. Så det finns andra faktorer än ren genetik som spelar roll.

Mikael Sandström känga till Al Pacino efter avslöjandet

Förutom risken för exempelvis ADHD, nämner programledaren Anna Brolin, 39, också detaljen om att Hollywoodstjärnan ska orka med att handskas med ett litet barn. något som doktor Mikael svarar på i intervjun.

– Det är nog inte 83-åringen som byter blöja klockan tre på natten, utan det här är nog en personlig boost och att han känner sig viril för att han blivit pappa igen, säger han och fortsätter:

– Jag tror inte man orkar vara den fadern som ett barn behöver. Det tror jag inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN