Doktor Mikaels nya besked efter frånvaron i Nyhetsmorgon

Doktor Mikael Sandström

Förra veckan avslöjade doktor Mikael Sandström att han försvinner från Nyhetsmorgon.
Nu kommer TV4-profilen med ett kryptiskt framtidsbesked – och fansen är rejält nyfikna.
– Vad har du hittat på nu?, undrar en person i en kommentar.

Doktor Mikael Sandström, 67, är ett välbekant ansikte för TV4-tittarna. Hans syns med jämna mellanrum i Nyhetsmorgon där han varje vecka besvarar frågor om diverse sjukdomar och åkommor. Mikael hyllas ofta för sin insats i programmet och hans inslag uppskattas av merparten av tittarna.

Under våren fick vi se tv-doktorn i ett helt annat sammanhang. Han var nämligen en av deltagarna i Let’s dance 2020 men Mikaels medverkan blev inte långvarig. Let’s dance drog igång i samband med att coronapandemin blev ett faktum i Sverige och Mikael bestämde sig då för att fokusera på sitt jobb som överläkare på Lindesbergs lasarett istället.

Comebacken i TV4:s Nyhetsmorgon

Strax efter att Mikael försvunnit från rutan drabbades han av en förkylning och tvingades då vara sjukskriven ett par veckor. Därefter återvände han till arbetet på sjukhuset och under våren har övertidstimmarna blivit många.

Doktor Mikael Sandström har dock haft tid att dyka upp titt som tätt i Nyhetsmorgon ändå. Via länk har han informerat TV4-tittarna om läget inom sjukvården.

I maj återvände Mikael äntligen till studion efter uppehållet. Han hade då inte medverkat på plats på två månader och var rejält nervös inför den stora omställningen. Nypremiären gick såklart galant och sedan dess har doktor Mikael återkommit varje vecka – precis som vanligt.

Kryptiska orden om framtiden

Det dröjde inte lång tid förrän Mikael avslöjade att han återigen försvinner från Nyhetsmorgon. Inför en sändning förra veckan förklarade kanalen att han nu ska gå på semester. På Nyhetsmorgons Instagram-konto berättade TV4-profilen vad han ska ägna sig under ledigheten.

– Jag har stora sommarplaner, jag ska till min sommarstuga och bada, läsa och skriva lite, jag har börjat skriva på en bok. Och sen ska jag nog gå på Liseberg, sa Mikael Sandström vid tillfället.

Trots att Mikael nu har semester ligger han inte på latsidan. På sitt Instagram-konto avslöjar han att han har någonting spännande på gång – men beskedet är rejält kryptiskt.

– Missa inte nästa vecka, då kommer jag att gå ut med någonting väldigt speciellt. Håll koll, säger doktor Mikael Sandström i klippet.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är rejält nyfikna på vad han har i kikaren.

”Nej nu blir jag allt nyfiken. Vad har du hittat på nu?”, frågar en följare.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, TV4