TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Doktor Mikaels kärleksbesked – efter dejten med Lotta Engberg

19 jul, 2020 
Mikael Sandström och Lotta Engberg
TV4-profilerna Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har funnit ett intresse för varandra.
I en intervju med Hänt berättar nu överläkaren om hur kärlekslivet egentligen ser ut efter den omtalade dejten.
– Jag dejtar ju ingen annan, om jag uttrycker mig så, säger han till Hänt.
Annons
Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

Doktor Mikael Sandström har gjort succé bland TV4-tittarna när han gästat kanalens Nyhetsmorgon. Överläkaren som varit singel under flera års tid har tidigare berättat att han är öppen för att finna kärleken igen.

Erkännandet om kärlekslivet

Någon som visat sig ha ett intresse för doktor Mikael är programledaren och artisten Lotta Engberg, 57, hon har nämligen berättat att hon gärna kunde tänka sig en dejt med honom. Sedan Lottas uttalande om överläkaren har det spekulerats flitigt kring ifall duon har tagit kontakt med varandra och så visade sig fallet. vara Härom veckan avslöjade Mikael nämligen att han och Lotta hade varit på en middagsdejt och kvällen hade blivit väldigt trevlig.

Under en intervju med Hänt berättar nu Mikael om hur kärlekslivet ser ut idag – veckor efter dejten.

– Kärlekslivet går väl fint tycker jag, säger Mikael till Hänt med ett stort leende på läpparna och fortsätter:

Annons

– Jag har ju varit på dinnerdate för några veckor sedan med Lotta Engberg som tog kontakt, det var nere i Göteborg. Det var jättetrevligt och kul.

När Mikael får frågan om vad som det var med Lotta som väckte hans intresse, så förklarar han uppskattningen över hennes drag.

– Jag gillar ju trevliga initiativ. Jag tycker att det är kul och om man får en vänlig förfrågan som är välmenad så tycker jag att vadå, ska jag sitta själv? Det värsta som kan hända är att man har en trevlig kväll och sen blir det ingenting men då har man ju haft det iallafall.

Mikaels nya vana med Lotta Engberg

Mikael och Lotta har sedan dejten fortsatt att hålla kontakten men det finns några svårigheter kring att finna tiden till att ses just nu.

– Hon har rätt mycket med sitt Lotta på Liseberg och det är ju svårt för dem med det här utan publik, det är väldigt mycket trix. Jag tror att produktionen är omständigare så det tar mer tid av vad jag förstår, säger Mikael.

Annons

TV4:s allsångs program Lotta på Liseberg är inget som Mikael har tittat på förut, men efter den nyfunna relationen till Lotta har han en ny vana.

– Ja det har jag inte gjort förut men nu gör jag förstås, säger han.

”Jag dejtar ju ingen annan”

I nuläget känner sig Mikael inte stressad över att duon ska lyckas ses igen. Han menar att den tiden får komma när den kommer – men att det är något han ser fram emot sticker han inte under stolen med.

– Det hoppas jag, vi har inget bestämt men det får visa sig. Men som sagt så är det mycket på gång för henne. Det är ingen panik så som jag ser det, säger han.

Mikael anser sig fortsatt som singel men han har tagit ett nytt beslut gällande kärlekslivet framöver. Just nu ligger nämligen det fulla fokuset på Lotta.

– Ja jag dejtar ju ingen annan, om jag uttrycker mig så. Det tänker jag nog inte heller börja med de närmsta veckorna. Vi får se, säger han.

FOTO: Hans Shimoda/TT/Tommy Holl/TT

Annons