LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikael visar upp lyxiga sommarhuset – så ser det ut

30 jun, 2023 
DOKTOR MIKAEL
Doktor Mikael och Lotta Engberg har varit sambos i drygt två år. Några mil längre ut har de även ett sommarställe – ett hus som ligger Mikael varmt om hjärtat.
Så här ser det ut i sommarhuset!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”Brand logo
Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”

Det var i november 2020 som Doktor Mikael Sandström, 65, sålde sin villa i Hallstahammar för ett liv tillsammans med flickvännen Lotta Engberg, 60. Några månader senare stod det klart att paret lagt vantarna på sitt första gemensamma boende, strax utanför Göteborg.

Att det blev just Göteborg som paret valde att bosätta sig i är inte en slump. För det första jobbar ju Lotta med Bingolotto och Lotta på Liseberg, båda programmen spelas in i Göteborg.

Men Doktor Mikael kör ju sin grej i Nyhetsmorgon och det spelas in i Stockholm. Detta var dock aldrig ett problem. Varje tisdag pendlar Mikael upp till Stockholm för att vara med i den populära morgonshowen.

Doktor Mikaels sommarställe på västkusten

En annan sak som gör att Mikael har en förkärlek till Göteborg beror på att han har landställe på västkusten.

Annons

Inför flytten berättade Mikael om glädjen över att det blev just Göteborg som skulle bli hans nya hemstad.

– Det känns alldeles utmärkt. Jag har ju sommarställe där och mina föräldrar bor där. Så det gör bara saken roligare, sa han då till Aftonbladet.

Sedan dess har han dock varit fåordig kring landstället, även om han tillbringar väldigt mycket tid där. Det är till exempel där han skrivit stora delar av sin bok Sånt är livet, som släpptes tidigare i år.

Filmen från doktor Mikaels sommarställe

Nu visar han upp en film från det fantastiska sommarstället och man kan snabbt se att det är en riktigt fin utsikt med hav och klippor utanför de stora fönstren.

Doktor Mikael och Lotta har inga större sommarplaner eftersom det är mycket jobb för Lottas del. Istället valde de att kicka igång semestern lite tidigare än vanligt, närmare bestämt i slutet av maj.

Då åkte de nämligen till Miami för att få lite semester innan den stressiga sommaren drar igång.

"Vi ska jobba en hel del i sommar så det blir semester nu istället. Dessutom går boken bra så jag har fått en ny förfrågan om att skriva en bok till. Jag tillbringar en hel del tid med att fundera över om jag har bra material till detta. Kanske lite mer om överlevnad och lite mindre om döden?", skrev Mikael då till Hänt.

FOTO: Adam Ihse/TT

Annons