Doktor Mikael Sandströms första ord om familjelyckan

Mikael Sandström i Let's dance

Doktor Mikael Sandströms familj fortsätter att växa.
I veckan födde dottern Mimmi en liten flicka och TV4-profilen har därmed fått ännu ett barnbarn.
Nu berättar han om lyckan i ett inlägg på Instagram.
Slå på ljud

Den folkkäre tv-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, är en återkommande gäst i Nyhetsmorgon. Under sina inslag i programmet svarar han på frågor gällande diverse sjukdomar och åkommor.

I februari avslöjade TV4 att tittarna skulle få se Mikael i ett helt annat sammanhang på kanalen – nämligen Let’s dance 2020. Redan efter första veckan valde han dock att hoppa av sin medverkan för att istället fokusera på sitt jobb som överläkare.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor än att jag finns på tv, sa Mikael innan han lämnade tävlingen.

Doktor Mikaels familjelycka

När det kommer till privatlivet är doktor Mikael singel, men långt ifrån ensam. Från ett tidigare äktenskap har TV4-profilen sonen Marcus, 32, och dottern Mimmi, 30, som han har en nära relation till.

För två år sedan blev familjen ännu större när Mikael Sandströms dotter Mimmi blev mamma till en son. På Instagram berättade Mikael då om den stora familjelyckan.

”Total lycka. Plötsligt är man morfar”, skrev han intill en bild på sig själv och den nyfödde pojken.

Första orden om barnbarnet

Nu har familjen fått ytterligare tillökning. Även denna gång är det på Instagram som doktor Mikael delar med sig av den glädjande nyheten.

”Och här satt jag o surade för att jag inte kan vara med i Lets Dance. Så dök den här sötnosen upp för bara en liten stund sen , måste be Malin lära henne cha cha”, skriver Mikael till en bild på barnbarnet.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in och Mikaels forna Let’s dance-partner, Malin Watson, passar på att besvara vännens förfrågan.

”Så klart jag kommer göra! Stort Grattis igen Underbara Ni! Sååå fantastiska nyheter! Massor av kramar och kärlek från mig!”, skriver Malin i en kommentar till inlägget.

”Underbart, Grattis till den nya lilla familjemedlemmen”, hälsar en annan person.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

SENASTE NYTT!