LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dogge Doggelitos glädje över nya tv-uppdraget Drömfällan

02 jul, 2020 
Dogge Doggelito
Dogge Doggelito blev för två månader sedan pappa till sonen Malono.
Nu har han ytterligare ett glädjebesked att dela med sig av – han ska nämligen medverka i TV3:s nya program Drömfällan.
– Det känns kul, säger Dogge till Hänt.
Annons
DrömfällanBrand logo
Drömfällan

Douglas ”Dogge Doggelito” León blev i april pappa för femte gången. Sonen Manolo ”Manolito” León är hans första gemensamma barn med flickvännen Claudia Sierpe Apablaza. Paret beslutade sig tidigt för att hålla graviditeten hemlig men när sonen kommit till världen delade Dogge med sig av den stora nyheten på Instagram.

Rollen som pappa är Dogge van vid men nu visar det sig att han fått en helt annat uppgift att ta sig ann. Rapparen är nämligen aktuell i ett helt nytt tv-program. I augusti har TV3:s nya program Drömfällan premiär. Där kommer tittarna att få följa svenska kändisar när de öppnar upp om sin privatekonomi för Lyxfällan-experten Magnus Hedberg. Programmet går ut på att kändisarna ska kunna få hjälp med att skaffa sig ett sparande i syfte för att nå en ekonomisk dröm som de tidigare inte haft möjlighet till.

”Jag är mer en konstnärssjäl”

I premiäravsnittet är det just Dogge som öppnar upp sitt hem för tittarna och berättar om sin ekonomiska situation. När Hänt når rapparen visar det sig att han inte känner sig nervös trots den personliga sida som han kommer visa upp i programmet.

Annons

– Jag tänker inte så mycket på det faktiskt. Det är bara ett ärligt program där jag säger som det är liksom.

– Jag är alltid nöjd med min medverkan eftersom att jag alltid är mig själv.

Dogge känner sig tacksam för chansen att få medverka i tv-programmet och erkänner att han fått en hel del bra tips som han använder sig av även efter inspelningarna. Han hoppas nu att hans medverkan i programmet ska ge tittarna en mer verklig bild av honom.

– Visst det finns många artister som har det jättebra ekonomiskt och är jätteduktiga med ekonomi men det stämmer inte in på alla. Jag är mer en konstnärssjäl, jag är inte en ekonom alls. Dem kanske förstår en lite mer, för en del tror att man har massa pengar. Jag har inget sånt, säger han till Hänt.

Drömmarna om Karibien

Det som Dogge drömmer om är att köpa ett hus i Karibien och det visar sig finnas en viss anledning till detta. Hans pappa kommer nämligen därifrån.

Annons

– Det är en hemlandskänsla så jag åker dit varje år men då bor jag på hotell eller hyr hus så det skulle vara mer ekonomiskt att ha något eget.

Men det är inte bara Dogge som tittarna kommer att få se i programmet. Simstjärnan Emma Igelström, 40 år, drömmer om att bestiga Mount Everest, programledaren Josefin Crafoord, 46 år, drömmer om att fixa klart sitt torp och artisten Sandra Dahlberg, 41 år, drömmer om ett hus i hembygden i Klimpfjäll – därför tar de alla nu hjälp av Magnus kunskaper i Drömfällan.

Drömfällan har premiär tisdag 25 augusti 20.00 och sänds varje tisdag i fyra veckor på Viaplay, Viafree och TV3.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons