Idol 2023 marknadsföring banner

Dog samma dag som paret skulle gifta sig – hade en 8 månader gammal son

21 jun, 2022 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Tom Mann, Danielle Hampson
X Factor-profilen Tom Mann och fästmön Danielle Hamspon skulle gifta sig, men istället förlorade Tom sin stora kärlek.
Nu berättar han om sorgen.
”Jag lovar att göra allt jag kan för att uppfostra Bowie på det sätt du alltid velat”, skriver han.
Annons
Kändisar i Sverige och världen som har gått bort 2022
Kändisar i Sverige och världen som har gått bort 2022

Artisten Tom Mann slogen igenom när han tävlade i brittiska X Factor år 2014. Efter programmet blev han en del av gruppen Stereo Kicks som har gjort låten Love me so. Bandet splittrades 2015 och sedan dess har han istället satsat på en solokarriär.

Vid sidan av karriären har Tom levt ett liv tillsammans med sin stora kärlek Danielle Hampson. Paret träffades 2015 och förlovade sig 2019.

I år skulle de äntligen ta det efterlängtade steget att bli äkta makar, men istället hände det ofattbara - Danielle Hampson gick bort.

Tom Manns fästmö har gått bort – hjärtekrossande orden

Det var under måndagen som Tom meddelade att Danielle gick bort tidigt under lördagen, 34 år gammal. I ett inlägg på Instagram skriver han om den ofattbara sorgen.

Annons

”Vad som skulle vara den lyckligaste dagen i våra liv slutade i oåterkallelig hjärtesorg. Det känns som jag har gråtit ett hav. Vi tog oss aldrig till altaret för att avge våra löften eller fick dansa vår bröllopsvals, men jag vet att du vet att du var hela min värld och det bästa som någonsin hänt mig, Danielle. Jag kommer att bära den här ringen som jag skulle göra som ett tecken på min villkorslösa kärlek till dig”, skriver han.

Har en 8 månader gammal son ihop

Men det är inte bara Tom som Danielle lämnar efter sig. Paret har även en 8 månader gammal son ihop vid namn Bowie.

”Jag är helt förkrossad när jag nu försöker bearbeta det här och ärligt talat vet jag inte var jag ska ta vägen härifrån, men jag vet att jag måste använda all styrka jag kan uppbåda för vår lilla pojkes skull. Jag kommer inte ta över den roll som förälder du redan tagit, men jag lovar att göra allt jag kan för att uppfostra Bowie på det sätt du alltid velat. Jag lovar dig att han kommer att få veta hur fantastisk hans mamma var. Jag lovar att göra dig så stolt”, skriver Tom också i inlägget.

Dödsorsaken är i skrivande stund okänd.

FOTO: Instagram, TT

Annons