Dödsorsaken fastställd – därför dog Gregory Tyree Boyce

Twilight-skådespelaren död.

Twilight-stjärnan Gregory Tyree Boyce hittades död tillsammans med sin flickvän.
Nu är dödsorsaken fastställd.

Gregory Tyree Boyce fick sitt stora genombrott i och med den första Twilight-filmen från 2008. Han spelade rollen som Tyler Crowley, som föll för Kristin Stewarts karaktär Bella Swan.

Trots det massiva genomslaget för Twilight-serien blev det bara en till film för Gregory Tyree Boyce. Han gjorde en mindre roll i filmen Apocalypse 2018.

I mitten av maj kom det tragiska beskedet att Tyre Boyce gått bort. Han hittades död bredvid sin flickvän Natalie Adjepoju i deras hem i Las Vegas. En kusin till skådespelaren ska ha blivit orolig när han såg att Gregorys bil stod kvar på uppfarten, trots att han skulle vara i Los Angeles. När kusinen gick in i huset fann han Gregory och flickvännen och ringde polisen.

Gregory Tyree Boyce

Gregory Tyree Boyce i samband med premiären för Twilight.

 

Därför dog Gregory Tyree Boyce

Gregory och Natalie hade den gemensamma drömmen att starta och driva en restaurang. Paret flyttade till Las Vegas för att Gregory skulle ta hand om sin mamma.

I ett uttalande uttryckte familjen sin stora sorg.

Som Gregory Boyces familj har förlusten gjort oss förkrossade. Han var en pappa, son, sonson, bror, morbror och vän. Han var ljuset i alla våra liv och vi är mycket ledsna över hans död”, skrev familj.

Han var en respektfull och ansvarsfull man. Han satte alltid andra främst. Familjen ber om att få sörja i fred och tackar för alla kondoleanser.

Enligt TMZ ska man ha funnit vitt pulver bredvid paret, men dödsorsaken var då oklar. Nu har man fått svar.

I en obduktionsrapport från Clark county coroner’s office, motsvarigheten till Rättsmedicinalverket, kan man läsa att de funnit dödliga doser, i både Gregory och Natalie blod, av fentanyl och kokain. Det rör sig troligen om oavsiktliga överdoser, rapporter E News.

Gregory Tyree Boyce blev 30 år och Natalie Adjepoju 27 år. Gregory lämnar efter sig en dotter och Natalie en son.

FOTO: TT