LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dödsfallet skakade Marko Lehtosalo – fruktansvärda sorgen

05 mar, 2024 
Marko och Irma Lehtosalo är högaktuella i säsong 2 av Marko & Irma. I första avsnittet blir det extra känslosamt när Marko och Irma talar ut om sorgen efter dödsfallet i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams hyllning till Irma LehtosaloBrand logo
Sofia Wistams hyllning till Irma Lehtosalo

Marko och Irma Lehtosalo har tagit svenskarnas hjärtan med storm när de debuterade med sin egna tv-serie. Nu dyker de återigen upp i rutan, i andra säsongen av Marko & Irma.

Första gången fick tittarna se när Marko byggde ett nytt hus åt mamma Irma. Denna gång är det dags för Irmas trädgård att få sig en makeover, med en pool, hundgård och terass som ska byggas.

I första avsnittet blir det extra känslosamt när Marko och Irma kommer in på ett dödsfall i familjen. Irmas mamma gick bort 1997 och när Irma och Marko rensar ett av förråden på trädgården minns de tillbaka på den sorgsna dagen.

Dödsfallet skakade Marko och Irma – fruktansvärda sorgen

– Mamma och jag bodde grannar i Orminge, en dag hittade jag min mamma död i sängen. Det var ganska hemskt, säger Irma och berättar om sorgen:

Annons

– Min bror Marko ringde mig på morgonen och sa ”Irma mamma svarar inte i telefonen”. Jag hade nyckel hem till henne och öppnade dörren och ropade ”mamma mamma”, sen ser jag att hon ligger i sängen. Jag försökte väcka henne men sen förstod jag att hon är död.

Marko låg i lumpen när hans mormor gick bort, samtalet från familjen fick han att bryta ihop helt.

– Så ringde det på kaptenstelefonen, då är det min syrra för min morsa kunde inte prata då för hon var så sorgsen. Då sa min syrra att min mormor hade gått bort, det blev jävligt jobbigt jag kommer ihåg att jag sprang rakt ut i skogen och sparkade på träd, grät och snoret flög.

FOTO: TV4 PLAY

Annons