LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dödsfall under stuntscenen i Titans – inspelningen stoppas

21 jul, 2019 
AvOla Brising
Dödsfall under stuntscenen i Titans – inspelningen stoppas
Det har skett en tragisk dödsolycka under inspelningarna av DC-serien Titans. Produktionen ligger nere medan olyckan utreds.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Titans är en av de kommande DC-serier som planeras att släppas när DC Entertainment lanserar sin egen streamingtjänst, DC Universe, senare i år. Tidigare har det funnits en hel del olika DC-serier med superhjältefokus. Allt från gamla godingen Smallville om Clark Kents uppväxt till Gotham med en ung Batman. Men alla dessa har riktigt sig till en yngre publik och därför varit restriktiva med både blod och svordomar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den första trailern inför DC Universes kommande streamingexklusiva tv-serie Titans, med ett helt gäng yngre superhjältar i fokus, bryter mot den tidigare lite mer lättsamma tonen som de olika DC-serierna har haft.

– Fuck Bartman!, utbrister till exempel Robin i trailern.

Men det är inte bara handlingen som är betydligt hårdare och mörkare än tidigare DC-serier. Igår inträffade en förskräcklig olycka under inspelningarna av serien som för närvarande pågår i Toronto. En koordinator för specialeffekterna, Warren Appleby,  avled efter att ha träffats av ett tungt föremål under testningen inför inspelningen av en stuntscen.

Annons

En bil skulle snurra runt och krascha, vilket den också gjorde under testet, men samtidigt lossnade en stor metallbit från bilen, varpå den flög iväg och träffade stuntkoordinatorn Warren rakt i huvudet. Sjukvårdsteamet la honom genast på en bår och körde honom direkt till sjukhus, men Warren avled innan de ens hunnit fram.

Produktionen ligger nere då olyckan utreds

Hela produktionen av Titans och inspelningarna har stängts ner ett par dagar medan arbetsplatsolyckan utreds. De exekutiva producenterna för Titans säger i ett uttalande till nöjessajten TMZ:

– Vi är förkrossade och i djup sorg efter att vår högt uppskattade kollega, specialeffektskoordinatorn Warren Appleby, gått bort efter en olycka som inträffade vid testningen inför en filmscen. Warren var högt ansedd och älskad av alla som jobbat med honom under hans 25 år i branschen.

Uttalandet fortsätter:

– Vi exekutiva producenter, liksom alla andra i Titans-familjen, Warner Bros, Television Group och DC Universe, vill skicka våra djupaste kondoleanser, vår kärlek och vårt stöd till Warrens familj och vänner i denna extremt svåra tid.

FOTO: TT

Annons