LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dita von Teese ångrar giftermålet med Marilyn Manson: "Vårt äktenskap var en dödskyss"

18 apr, 2016 
Linnéa Geijer
Hon kallas drottningen av burlesk. Nu berättar Dita von Teese om karriären och förhållandet med skräckrockaren Marilyn Manson och varför det tog slut.
Annons

För Dita von Teese, 43, började det med ett jobb i underklädesaffär som tonåring. Nu är hon ett av de största namnen inom burlesk- och underklädsbranschen. I programmet ”Kocktails with Khloé” berättar hon om det ovanliga karriärvalet och förhållandet till exmaken och skräckrockaren Marilyn Manson, 47.

Dita som kallar sig själv en misslyckad ballerina drogs redan som tonåring till pinuppor.

– Jag började med burlesk för jag saknade förebilder inom sensualitet som jag kunde relatera till. Utan alla grejer och trick är jag en vardaglig blondin från Michigan, berättar hon.

Dita fortsätter med ett skratt:

– Det blev ett sätt att bli en slags ballerina-rockstjärna.

Dita von Teese och Marilyn Manson var länge ett par.

Hon blev snabbt populär och fick en trogen beundrarskara. Till den räknades rockstjärnan Marilyn Manson. De träffades första gången när han bad henne dansa i en av hans rockvideor. Trots att Dita inte var tillgänglig höll de kontakten och blev till slut ett par.

Annons

– Jag var tillsammans med honom i sju år men äktenskapet blev dödskyssen för oss, berättat hon.

Stjärnan förklarar att vigseln mest kändes som en skyldighet:

– Det var sån uppståndelse. Vogue var där och fotade, vi var i ett slott och jag tänkte bara “Oh, well”.

Dita von Teese har under många år uppträtt med burlesk dans.

Bara ett år senare flyttade Dita ut ur parets gemensamma bostad. Kort därefter ansökte hon om skilsmässa. Uppbrottet var stormigt men i dag är de goda vänner.

– Nu kan jag tala väl om honom men hade du frågat mig för fyra år sedan skulle jag bara säga “Nej, sluta. Jag kan inte prata om det”.

Sedan 2014 dejtar Dita grafikern Adam Rajcevich och tar inte äktenskapets misslyckande personligt:

– Jag tror många kvinnor beundrar stjärnorna från förr men de var gifta typ sju gånger så jag tänker inte straffa mig själv för att jag varit i flera förhållanden som inte fungerat. Men man vet aldrig, det kanske blir annorlunda den här gången.

Dita Von Tesse och Adam Rajcevich har varit ett par i två år.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons