Diana Baban avslöjar stora livsförändringen med Ben Mitkus

Diana Baban och Ben Mitkus

Diana Baban och Ben Mitkus har varit ett par i över ett och ett halvt år.
I podcasten Sweet but psycho avslöjar dokusåpaprofilen deras stora framtidsplaner.
– Jag får ha lite is i magen, säger hon.

Ben Mitkus, 25, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i tv-programmet Ung och bortskämd, där han kom trea i finalen. Sedan dess har Ben gjort succé med sina Youtube-videor och numera jobbar han även som artist.

När det kommer till kärlekslivet var Ben tillsammans med influencern Nicci Hernestig, 20, under 2018. Det forna paret syntes ofta ihop i sociala medier innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Därefter hittade Nicci kärleken på nytt i Love island-profilen Mathias Guss, 24, medan Ben Mitkus föll för Ex on the beach-veteranen Diana Baban, 27.

Ben Mitkus och Dianas kärlekslycka

Det dröjde lång tid innan Ben och Diana offentliggjorde sin relation. Efter att ha dejtat i flera månader valde Ben till slut att bekräfta kärlekslyckan i en video på sin Youtube-kanal.

– Vi har det jättebra. Vi har inget datum, men man skulle kunna säga att vi är ett par, sa han då.

Paret hade då nyligen tillbringat ett par dagar på Island och fansen var rejält nyfikna på huruvida det var en romans på gång. Ben förklarade då att de ville ta det lugnt och inte rusa in i ett förhållande innan de lärt känna varandra ordentligt.

– Det känns väldigt genuint. Diana har fötterna på jorden och är jättesnäll, sa Ben Mitkus i videon, som publicerades i februari förra året.

Diana Babans erkännande om flytten

Sedan relationsavslöjandet har både Ben och Diana varit öppna med sina starka känslor för varandra. De gör ofta Youtube-videor tillsammans och verkar trivas väldigt bra ihop.

I veckan gästade Diana Baban dokusåpaprofilerna Elin “Woodie” Skog och Josephine Qvists podcast Sweet but psycho. Hon berättade då att hon och Ben bor tillsammans i Stockholm, men att de har lite andra planer inför framtiden.

– Jag börjar känna att jag är lite småless på Stockholm. Jag har aldrig varit en stadsbo, jag kände det redan när jag flyttade ner för två år sedan att ”det här kanske inte riktigt är för mig”, säger Diana, som är uppväxt i Hudiksvall.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Parets stora beslut för framtiden

Diana berättar vidare att hon inte är sugen på att flytta tillbaka till Hudiksvall men att hon och Ben ändå ska göra en stor förändring i sina liv.

– Vi ska faktiskt börja kolla på hus. Runtom Stockholm men ändå lite utanför, så att man bor vid lite vatten och skog, jag behöver lite skog.

Paret kommer troligtvis att flytta nästa år och har även planer på att skaffa hund. Det sistnämnda kommer de dock inte göra förrän de känner sig klara med resandet.

– Jag får ha lite is i magen och vänta lite med hund, säger Diana Baban.

FOTO: Youtube, Henrik Montgomery/TT