LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Detaljen som avslöjade Camilla Läckberg i Masked Singer 2023

21 apr, 2023 
Masked singer.
Masked Singer är i full gång med en ny säsong.
I senaste avsnittet fick Fjärilsfen lämna och under masken var det deckardrottningen Camilla Läckberg som gömde sig.
Den enda i juryn som svarade rätt var Pernilla Wahlgren, som uppmärksammade en viss detalj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

TV4:s Masked singer Sverige är äntligen tillbaka. Det folkkära underhållningsprogrammet där svenska kändisar tävlar i sång - utklädda till olika figurer.

Tittarna får alltså inte veta vem det är under masken, utan det är upp till panelen att försöka lista ut endast utifrån kändisarnas sångröster. Inte förrän deltagarna åker ut ur tävlingen får de ta av sig sin mask. De får också hjälp av ledtrådar rörande deltagarna som både kan förvirra eller hjälpa.

Panelen som ska bedöma den tredje säsongen av Masked singer består precis som förra säsongen av Pernilla Wahlgren, 55, Nour El Refai, 35, Felix Herngren, 56, och Måns Zelmerlöw, 36.

Joakim Lundell om bluffen i Masked singer

Säsongen är i full gång och flera av maskerna har redan hittat in till svenska folkets hjärtan. I första avsnittet åkte Joakim Lundell ut som gömde sig under masken Skrothögen. När Hänt senare nådde Joakim kunde han han avslöja en stor detalj om hur det egentligen går till bakom kulisserna.

Annons

Du som deltagare vet väl inte vilka de andra deltagarna är?

– Jo, man såg ju. Man möttes lite här och var bakom kulisserna.

Joakim förklarade då att deltagarna stötte på varandra titt som tätt, och då utan maskerna.

– Ja, om man stöter på någon. Jag har däremot ingen aning om vilka det är som kör i den andra gruppen, det är ju två olika grupper. Så de har jag aldrig sett.

Däremot är Joakim tydlig med att deltagarna inte interagerar med varandra eller liknande, utan det är endast när de går förbi varandra som de ses.

Detaljen i Masked singer som avslöjade Camilla Läckberg

Nu har det gått några avsnitt sedan Joakim åkte ut och i senaste avsnittet fick Fjärilsfen lämna – under masken gömde sig författaren Camilla Läckberg. Juryn var minst sagt chockad över att det var Camilla, men Pernilla Wahlgren svarade rätt i sista sekund.

Annons

Det var gissningar på Tina Nordström, Efva Attling och Carolina Neurath, men den som landade rätt var Pernilla. Det var nämligen en viss detalj och ledtråd som Pernilla reagerade på. Hon kände nämligen igen rösten.

– Jag gör också en helomvändning nu och jag tyckte att jag kände igen rösten. Att känna sig som en katt bland hermelinerna behöver inte bara vara när man kommer in i de fina salongerna. Jag tänker att det kan vara när man kommer in bland de fina författarna och så var det något med kuststad och då tänkte jag på Fjällbacka.

– Så jag gissar på Camilla Läckberg, säger Pernilla.

Visst hade hon rätt, under masken befann sig Camilla Läckberg.

FOTO: TV4

Annons