Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Detaljen i Zara Larssons bild får alla att skratta

29 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Zara Larssons bild på Instagram får alla att skratta.
I vad som ser ut som en helt vanlig bild på Zara Larsson döljer sig en överraskning – och följarna kan inte hålla sig för skratt.
Annons

Artisten Zara Larsson, 21, har återigen kommit tillbaka i sina sociala medier efter en ofrivillig paus på grund av tekniktrubbel. Den annars ständigt uppdaterade popstjärnan råkade tappa telefonen i havet under en semester och kunde därför inte använda någon av sina sociala kanaler. Om det berättade hon nyligen i en intervju i det amerikanska radioprogrammet Zach Sang Show.

När Zara till sist lyckades logga in på pojkvännen Brian Whittakers, 19, telefon tog hon chansen att berätta för sina följare varför hon varit så inaktiv på sina sociala medier på sistone.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag är ledsen att jag inte har varit aktiv, men för att göra en lång historia kort – jag har varit utelåst från alla mina sociala medier för att jag i princip har förstört varje apparat i mitt liv”, skrev Zara på Instagram story.

Annons

Vid samma tillfälle meddelade Zara att hon i och med inloggningen på pojkvännens telefon är tillbaka på Instagram.

”Jag är fortfarande utelåst från min iCloud och mitt SIM-kort fungerar inte, men jag är tillbaka på Instagram (när Brian tillåter mig lol)”.

Och visst är hon tillbaka. På bara några dagar har hon hunnit uppdatera flödet på Instagram med närmare tio bilder – de flesta på henne själv.

Allt för en perfekt bild

Zaras återkomst på Instagram glädjer följarna, och särskilt roade är de efter Zaras senaste uppdatering.

”När någon vill ha en bra bild får någon annan offra sig”, skriver Zara Larsson till en serie av bilder.

På den första bilden står Zara Larsson i ett rum fullt av speglar och tar en selfie. Men på följande bilder kan man se att pojkvännen Brian Whittaker också är med i bilden. Däremot är han näst intill osynlig på bilden då han står inklämd i ett hörn för att synas så lite som möjligt. Allt för att Zara ska få till sin Instagram-bild.

Annons

För varje bild zoomar Zara in mer och mer på Brians ansikte, och hans ansiktsuttryck får Zaras följare att vika sig av skratt och igenkänning.

”Det är anledningen till varför jag älskar Zara HAHHAHAHHAHA”, skriver en.

”Känner ingen mig till 1003736% ( jag är alltså han i hörnet)”, skriver en annan.

”Kan inte sluta skratta. Älskar er två”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Keith Mayhew, Instagram

Annons