Artikeln innehåller reklamlänkar

Detaljen i Justin Biebers nya bild på Hailey chockar fansen

Justin Biebers nya bild på Hailey får fansen att reagera.

En ny bild på Justin Biebers Instagram svämmar över av reaktioner från fansen. Och man får verkligen titta noga för att se vad det är som skapat så stor uppståndelse.

Världsstjärnan Justin Bieber, 25, har öppnat upp sig om sin verklighet med psykisk ohälsa. I ett inlägg på Instagram skrev han nyligen en lång, känslosam text, där han förklarade varför han tagit beslutet att fokusera på sig själv istället för på musiken.

”Jag har turnerat under hela mitt tonårsliv och tidiga 20-åren. Jag har insett, och som nu säkert såg, att jag var olycklig på den senaste turnén och jag förtjänar inte det och ni förtjänar inte det. Ni betalar pengar för att komma och få en livlig, energisk, kul konsert och jag kunde känslomässigt inte ge er det i slutet av turnén”, skriver Justin som tidigare avslöjat att han blev deprimerad när han var på turné 2017.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Jag har letat, sökt, försökt och misslyckats som många av oss gör. Jag är nu väldigt fokuserad på att fixa några av de djupt rotade problemen som jag har, som de flesta av oss har, så att jag inte faller isär, så att jag kan hålla mitt äktenskap vid liv och vara den pappa som jag vill vara”, fortsatte Justin i texten och indikerar på sitt äktenskap med Hailey Bieber, 22, tidigare Baldwin.

”Musik är väldigt viktigt för mig, men inget kommer före min familj och min hälsa”, skriver Justin Bieber på Instagram.

Enligt US Weekly ska Hailey i januari ha sagt att hon längtar väldigt mycket efter att bli mamma och att både hon och Justin känner sig upprymda över nästa kapitel av sina liv.

Gravidryktena fortsätter

Justin och Hailey tog det hastiga beslutet att gifta sig kort inpå förlovningen förra året och det gav upphov för en rad olika spekulationer hos fansen. Många trodde att det plötsliga beslutet grundade sig i att Hailey var gravid.

Gravidryktena har sedan dess kommit och gått. I slutet av förra året listade sajten X17 Online flera faktorer som pekade på att Hailey redan var gravid. En av dessa var att modellen setts gå in hos en doktorsmottagning i Beverly Hills. I denna byggnad ska tydligen en väldigt berömd barnmorska finnas, som massor kändisar brukar besöka.

På sin Instagram har nu Justin Bieber lagt upp en ny bild på sin fru, som syns i trosor och linne på en säng, utan att skriva någon bildtext. Men nu reagerar flera fans på detaljen i bilden.

Längst ner i vänstra hörnet syns nämligen en liten, liten del av Justins tå och på bilden har han skrivit med liten text: ”Det är min tå”.

Kommentarsfältet är full med roade fans.

”Hahaha det faktum att han skrev ”det där är min tå” för att försäkra folk om att det inte var hans snopp. Kvalitet”, skriver en följare och flera stämmer in:

”Hans tå ser ut som en snopp!”.

”Hahaha kolla vad han skrev i hörnet!”.

”Omg ”det där är min tå”, hahaha älskar det”.

LÄS MER: Justin Biebers tuffa kamp för relationen med Hailey: ”Olycklig”

LÄS MER:Vännernas stora oro över Justin Bieber och Haileys äktenskap

FOTO: TT

SENASTE NYTT!