LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Detaljen i bilden får följarna att reagera – alla ser samma sak

24 jan, 2023 
Sarah Rätzer
Armand Duplantis Desiré Inglander inför Idrottsgalan och Friidrottsgalan

Armand ”Mondo” Duplantis fick revansch på årets Friidrottsgala där han bland annat vann årets friidrottare – efter Idrottsgalan där han gick hem tomhänt.
Nobben på Idrottsgalan skapade ilska men även en bild med flickvännen Desiré Inglander skapade reaktioner – och nu har de gjort det igen.
”Onödigt...”, skriver en följare på Instagram.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så stöttar Desiré Inglander Armand DuplantisBrand logo
Så stöttar Desiré Inglander Armand Duplantis

2022 var verkligen Armand ”Mondo” Duplantis, 23, år då han kammade hem guldmedalj i både inomhus-VM i Belgrad och EM i München. Han satte även hela tre världsrekord i stavhopp och slog därmed sitt eget världsrekord flera gånger.

Men det räckte inte för att kamma hem något pris på årets Idrottsgala som sändes i SVT förra veckan. Det fick flera svenskar att se rött och skriva arga meddelanden på sociala medier.

”Skäms för idrottgalan. Du skulle ju vunnit flera priser. Du är bäst”, skrev en tittare och ”Duplantis inte topp tre? Avgå hela svenska folket”, skrev en annan.

Något annat som också har skapat reaktioner är en bild som stavhopparen la upp på Instagram i samband med galan. På bilden syns Armand Duplantis och flickvännen och influencern Desiré Inglander, 22 galaklädda upp till tänderna. Duplantis i kavaj och fluga och Inglander i en svart långklänning med öppen rygg.

Alla ser samma sak i bilden

Men det är en detalj i bilden som flera följare hänger upp sig på – och alla verkar se samma sak. Duplantis hand är nämligen placerad på flickvännens rumpa.

Armand Duplantis och Desiré Inglander innan Idrottsgalan.
Armand Duplantis och Desiré Inglander innan Idrottsgalan där Duplantis hand syns placerad på flickvännens bakdel.

”Handen på hjärtat, nej den är på rumpan”, skriver en följare, ”Handen på rumpan var väl onödig men i övrigt håller jag med alla om att du borde fått pris”, ”Ser en hand på glid där” och ”Inte hålla handen på rumpan”, är andra kommentarer i stavhopparens kommentarsfält.

Annons

Först idrottsgalan – nu friidrottsgalan

Varken Armand Duplantis eller Desiré Inglander har uttalat sig om kommentarerna om placeringen av handen. Och nu har de gjort det igen.

När det var dags för Friidrottsgalan på tisdagskvällen lade paret upp en ny bild i galaklädsel. Duplantis denna gång iklädd en grå kavaj med slips och Inglander en blå långklänning. Men handen – den är placerad på samma ställe.

Armand Duplantis och Desiré Inglander inför Fritidrottsgalan.
Galaklädseln är på igen och handen är tillbaka på samma ställe.

Tisdagens bild har dock inte skapat några publika diskussioner eftersom den är upplagd som story och inte som inägg. Kanske har paret lagt märke till kommentarerna och därför valt att lägga ut bilden på story istället, bara de vet!

Mondos revansch på Friidrottsgalan

Armand Duplantis fick dessutom revansch på Friidrottsgalan då han kammade hem både titeln årets friidrottare och årets prestation i landslaget.

FOTO: Instagram

Annons