TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Detaljen i bilden på Anders Bagge får följarna att rasa

07 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge om Cirkus Bagge
Vi alla kan nog hålla med om att det inte alltid är lätt att bli bra på bild.
Men Anders Bagges, 52, senaste miss är det nog inte många av oss som har gjort.
Annons
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar deBrand logo
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de

Idol-jurymedlemmen Anders Bagge är känd för sin kärlek till hundar och förutom musiken har han även gjort sig ett namn för tv-program som “Bagges hemlösa hundar”. Tillsammans med hustrun Johanna Lind Bagge, 48, har han fem håriga små vänner och paret är djupt engagerade i durens rättigheter och välmående.

Det var under en årlig konferens för djurförsäkringsbolaget Agria som Johanna valde att lägga upp en bild på sin make som får följarna att reagera.

“Äckligt!”, skriver en av följarna i kommentarsfältet.

Missen i bilden

Vid en första anblick är det dock svårt att urskilja vad det är som följarna kritiserar. Leende med tummen upp står Anders och håller om en av sina vänner. Men snart ser man att det som skulle varit Anders vanligtvis vita tänder nu förvandlats till en svart massa.

“En snusmumrik”, skriver en följare medan en annan välkomnar tv-profilen in på en behandling av tandhygienen.

Annons

Och visst har Anders snuset med sig under kvällen. I en video som Johanna senare lägger ut på Instagram visar Idol-jurymedlemmen stolt upp snusdosan som han har förvarad i en liten väska. Men trots att vissa verkligen verkar tycka att bilden är osmaklig ser de flesta av Johannas följare humorn i situationen och kommenterar med skrattande emojis.

Blir inga barn

Anders har tidigare pratat öppenhjärtligt i intervjuer om sin saknad efter barn. Planen var till en början att paret Bagge skulle åka till Danmark för att inseminera sig. Men i december berättade tv-profilen för Nöjesbladet att planerna lagts på is. Anledningen menade han vara att han och Johanna passerat åldersgränsen.

– Vi är för gamla. Det finns dem som vänder sig till en klinik i Malmö men då måste det ske genom äggdonationer, sa han då.

I stället köpte sig paret ytterligare en liten hund och Anders verkar ta barnbeskedet med ro. Han har precis blivit gudfar till en nära väns dotter och planerar nu att i framtiden spendera kärlek och energi på henne och hundarna.

Annons