LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det viskade Bonnie i Fias öra – efter finalsveket i Robinson

26 maj, 2019 
AvOla Brising
Sedan flotten till Robinson-ön har Bonnie, Linn, Fia och Jannika haft en pakt. I det sista örådet inför finalen bryter Fia pakten, sviker Bonnie och röstar ut henne. För Hänt avslöjar Bonnie Barria vad hon viskade i Fia Grönborgs öra direkt efter sveket.
Annons
Efter Fias finalsvek i Robinson - det viskade Bonnie i hennes öraBrand logo
Efter Fias finalsvek i Robinson - det viskade Bonnie i hennes öra

I torsdags blev det tydligt att förhållandet mellan Bonnie Barria (f.d. Almerstedt), 45, och hennes två paktkompisar Linn Lund, 29, och Fia Grönborg, 23, djupnat betydligt. Innan vattentävlingen, där Linn åkte ut, stod Bonnie och skrek på både henne, Fia och de två kvarvarande killarna Klas Beyer, 30, och Emilio Strukelj, 28, på stranden.

Det hela gick så långt att Klas ryckte in och avbröt bråket bråket mellan kvinnorna genom att bestämt fråga:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kan vi tävla nu?

I kvällens avsnitt var det dags för det sista örådet där de fyra kvarvarande tävlande skulle bli tre. Klas hade immunitet, så det var bara de andra tre som gick att rösta ut. I rutan fick tittarna först se hur Emilio la sin röst på Bonnie och hon la sin på honom. Då man även fick se att Klas la sin röst på Bonnie kändes det som om det skulle bli oavgjort och omröstning. Allt var som upplagt för att Fia precis som Bonnie skulle rösta på Emilio.

Annons

Men då programledaren Anders Öfvergård, 51, öppnade den sista rösten kom chocken. Fia bröt sin pakt med Bonnie, svek och röstade ut henne.

Trots att besvikelsen lyser i hennes ögon ler Bonnie. Hon ger därefter Fia en sorgsen kram och viskar något ohörbart till henne, innan hon går fram till Anders för att släcka sin fackla.

Det viskade Bonnie Barria till Fia Grönborg i Robinson

På frågan hur det känns svarar Bonnie Barria sedan:

– Det känns faktiskt bra. Jag trodde att jag skulle bli mer ledsen och så där, men det är okej. Bara så ni vet. No worries.

Hon fortsätter:

– Jag vet också om att den här resan har varit viktig för mig. Jag har lärt mig en massa om mig själv, och jag har lärt mig jättemycket av er, genom att lära känna er. Så tack så mycket för det, för att jag fick vara med på resan med er.

Trots de fina orden syns det tydligt i Fias ögon att hon tycker situationen är jobbig, att hon är väl medveten om att hon precis har svikit personen hon hade lovat att hålla ihop med i ett avgörande ögonblick.

Annons

Men en sak man som tittare undrar är så klart vad det egentligen var Bonnie viskade i Fias öra efter att hon blivit utröstad. För Hänt avslöjar Bonnie:

– Det enda jag sa var ”Kör!”. Det vara bara kärlek hon fick av mig.

Och faktum är att hon faktiskt till viss del känner sig stolt över att ha blivit utröstad vid det sista örådet:

– Jag tappade mina positiva energier när jag blev rädd, eftersom jag hade tappat synen, och vad gäller det får jag väl skylla mig själv, men vad det handlade om framför allt, orsaken till att jag blev utröstad, var att de andra såg mig som det största hotet, alla tre, eftersom jag nästan slog Klas i den sista tävlingen. Och han hade ju immunitet så det är klart att de alla röstade på mig då. På grund av det ser jag det nästan som en komplimang att de röstade ut mig. Jag är stolt över att de såg mig som den svåraste motståndaren i finalen.

Vad gäller det faktum att Fia i ett avgörande ögonblick svek pakten de haft säger Bonnie:

– Alltså. I det läget, när vi nästan var i final, då var det inte så konstigt om inga pakter höll längre. Det skulle man ju aldrig riktigt kunna förvänta sig heller känner jag, men visst var det svek… Hela programmet är ju ett sorts spel och det handlar om att själv överleva för att kunna vinna, så det är no hard feelings så här i efterhand. Både Klas och Fia har till exempel varit hemma hos mig, Vi är goda vänner idag.

Annons