LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paula Ebys vägran – det skulle hon aldrig göra

11 jun, 2023 
Tilde de Paula Eby är en folkkär programledare som ofta syns i olika sammanhang.
Men det finns både för och nackdelar med att vara en offentlig person.
Nu berättar Tilde om det hon aldrig skulle göra och ett stort misstag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby, 50, är en folkkär programledare. Hon har en lång karriär bakom sig där hon lett ett stort antal program. 2001 tog hon sina första steg på TV4 redaktionen som programledare och efter det har hon hunnit med att leda program som Let´s dance och även sitt egna intervjuprogram Tilde.

Vi ser även henne glänsa i Efter fem, det var faktiskt Tilde som kläckte idén till programmet 2018. Som nu är en stor favorit bland TV4:s tittare.

Här är allt vi vet om nya säsongen av Tilde

Även om Efter fem snart tar sommaruppehåll så kommer Tilde ha det fullt upp i sommar. Med sin egna talkshow Tilde tar hon återigen över tv-rutan. Live från Junibacken i Stockholm kan tittarna se fram emot spännande gäster, intressanta samtal och ljuvliga musikframträdanden.

Men inför den nya säsongen har det skett en stor förändring. Nämligen att Tilde har fått förlängd sändningstid! Sändningstiden, som brukar vara 60 minuter, blir numera extra lång och istället 90 minuter.

Det skulle Tilde de Paula Eby aldrig göra – därför vägrar hon

Tilde de Paula har synts i tv-rutan i flera år och det kan både vara positivt och negativt. Eftersom hon är en offentlig person finns det människor som tycker till om henne. När Tilde gästade podden Värvet med Kristoffer Triumf förklarade hon vad hon undviker att göra för att må bättre. Något som Svensk dam tidigare har rapporterat om.

– Jag försöker undvika att läsa recensioner och så. Jag skulle aldrig googla mitt namn till exempel. Det gjorde jag en gång i 20-årsåldern och det kastade mig ner i en ångestsvacka som varade i två veckor och var mörkare än mörkaste mörker. Det misstaget gör jag aldrig igen, säger hon i podcasten.

Det finns också ett forum som hon aldrig skulle besöka.

– Jag skulle aldrig gå in på Flashback. Det är som att kasta sig huvudet före ner i en bajstunna, säger hon i podden.

FOTO: TV4

Annons