Det skiljer elva år mellan Malin Olsson och Mello-stjärnan: "Kärlek har ingen ålder!"

"Det är underbart" kommenterar Malin Olsson förhållandet med sångaren Simon Peyron. De har dessutom flyttat ihop!

För en dryg vecka sedan kunde vi berätta att programledaren Malin Olsson, 32, dejtar Simon Peyron, 21, som sjöng i årets “Melodifestivalen” med sitt band Outtrigger. Enligt uppgifter till Aftonbladet började Malin och Simon ses redan i februari i år, under inspelningarna av programmet där Malin agerade kommentator för “Eurovision Song Contest” och var programledare för “Inför Eurovision Song Contest”.

Nu bekräftar Malin att så är fallet.

– Jag intervjuade bandet, men då visste jag inte ens vilka de var, säger Malin idag till Expressen och fortsätter:

– Sedan har vi gemensamma bekanta som vi har setts med efter “Melodifestivalen”. Det var väl då man insåg att det här är en väldigt härlig kille, honom vill jag vara mer med.

Under hösten har Simon, som är growlaren i metalbandet (growling är ett speciellt rytande ljud, reds anm), lagt ut flera bilder på sig och Malin på Instagram. Idag publicerade han ännu en bild på Malin med ett hjärta.

Simon avslöjar även att de inte bara är ihop – de är numera även sambor! Simon flyttade från Stockholm till kärleken i Malmö.

– Jag gillar Malmö. Det är en stad där det händer mycket även om det inte är i samma skala som Stockholm. Det kändes naturligt att flytta ner när det kom på tal, säger han.

Och om den elvaåriga ålderskillnaden konstaterar han bara:

– Kärleken har ingen ålder.

Malin är euforisk när hon pratar med tidningen och beskriver sina känslor för sin pojkvännen:

– Det är helt underbart. Det tror jag att varje människa som varit kär kan skriva under på. Det är fantastiskt när man träffar någon som man har mycket gemensamt med och som man tycker om att vara med.

För ett år sedan gick Malin och programledarkollegan tillika dåvarande kärleken Ola Selmén, 36, skilda vägar efter sex år som par.

SENASTE NYTT!