TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Det ska Sanel och Lisa göra för pengarna: "Förändrar mycket"

10 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sanel Dzubur och Lisa Maria Jönsson vann årets "Paradise hotel" och fick 250 000 kronor var. Nu berättar dokusåpaprofilerna att vinstsumman förändrat deras liv. – Pengarna var viktiga för mig, säger Lisa.
Annons

Lisa Maria Jönsson, 22, och Sanel Dzubur, 26, tog hem segern i “Paradise hotel 2017” under gårdagens final. Men trots att programmet spelades in förra våren, har deltagarna inte fått sina 250 000 kronor var förrän nu.

Och pengarna kommer väl till pass. Både Lisa och Sanel har nämligen varit bostadslösa fram tills nu.

– Innan “Paradise hotel” hade jag inget boende i Stockholm alls. Jag sov på en tunn madrass hemma hos en polare i hans lägenhet på 18 kvadratmeter. Jag ville iväg till det där lyxhotellet, för där skulle man få mat och dryck gratis varje dag. Jag kämpade för att hålla mig kvar där inne så länge som möjligt sen för att inte åka ut, för då skulle jag slippa misären hemma i Stockholm, säger Sanel Dzubur till Hänt och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag åt typ hela tiden inne på “Paradise hotel” bara för att det var gratis. Så nu känns det sjukt att ha vunnit. Pengarna är ganska viktiga för mig.

Annons

Också Lisa Maria Jönsson har stått utan bostad sedan hon flyttade till Stockholm i augusti förra året. Under åtta månader har dokusåpaprofilen flyttat runt mellan fyra olika lägenheter, men aldrig fått bo kvar längre. Men med vinstpengarna har hon nu köpt sig en alldeles egen bostad.

– Det känns så jävla bra, för jag råkade köpa en lägenhet i fredags. Så jag har redan satt sprätt på vinstpengarna. Jag har bott på fyra olika ställen på sju månader, så nu vill jag ha någonstans när jag kan bo en längre tid. Så pengarna var viktiga för mig, de förändrar mycket, säger hon till Hänt.

Och förutom att vinnarna har kunnat investera i nya hem, ska Sanel Dzubur också satsa på sin dröm om att bli skådespelare. För en del av vinstsumman ska han nämligen åka till Los Angeles.

– Jag ska åka dit och knacka dörr och försöka nå min dröm om att bli skådespelare. Det är mitt mål. Det har jag drömt om sedan barnsben. Man måste satsa stort, säger han.

Grattis Sanel och Lisa, önskar vi!

Foto: IBL

Annons