Det ska Maria Forsblom göra nu – efter Soraya Lavasanis comeback till Nyhetsmorgon

Det ska Maria Forsblom göra nu – efter Soraya Lavasanis comeback till Nyhetsmorgon

Maria Forsblom har hoppat in som programledare under Soraya Lavasanis mammaledighet.
Nu ger TV4 svar om vad Maria ska göra istället – nu när Soraya kommer tillbaka.
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen
Slå på ljud

Det var efter att de populära programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson försvann från Nyhetsmorgon som Maria Forsblom tillsammans med sin parhäst Martin Järborg tog över som programledare under måndagar, tisdagar och onsdagar.

Idag är Maria en av kanalens mest omtyckta profiler och hon har tidigare berättat om hur mycket hon gillar sitt jobb och att arbeta tillsammans med Martin.

– Det är mest tack vare honom eftersom han är den roliga av oss två, tycker jag. Han är helt fantastisk och jag är så glad att jag får jobba med honom. Nu har vi jobbat ihop i tre månader och jag kan helt ärligt säga att det inte har gått en enda morgon utan att jag har skrattat innan klockan slagit 05.00, har hon sagt till Hänt.

Martin blev jätteglad av att höra de varma orden från sin kollega.

”Åh vad kul att höra! Blir jätteglad. Maria är, förstås, en fröjd att jobba med. Från det bredaste av alla leenden redan 03.30, hela vägen till utvärderingsmötet efteråt, så är det 100% positivitet från hennes sida”, skrev han i ett meddelande.

Soraya kommer tillbaka

Det var under onsdagsmorgonen nyheten kom att Soraya nu kommer tillbaka efter sin föräldraledighet. Detta innebär att Maria och Martins gemensamma tid på Nyhetsmorgon är över.

– Vad snabbt det har gått de senaste året och vad roligt det har varit att jobba med dig, säger Maria till Martin i programmet.

– Stort tack för detta, på måndag är Soraya tillbaka efter föräldraledigheten, säger Martin.

Men vad Maria nu ska göra har inte framgått. Därför kontaktade Hänt TV4, som gav svaret:

”Vi är glada att Soraya kommer tillbaka efter sin föräldraledighet. Under våren kommer hon att fortsätta sända söndagar blandat med torsdagar och fredagar. Hur programledarna sänder varierar från säsong till säsong”.

LÄS OCKSÅ: Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsbloms stora familjelycka

LÄS OCKSÅ: Maria Forsbloms erkännande om tuffa tiden på TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN