Artikeln innehåller reklamlänkar

Det blev ingen helikoptervigsel – Jean-Pierre Marques fick sin Izabelle ändå

Dokusåpaprofilen Jean-Pierre Marques har gift sig med sin Izabelle. I närvaro av släkt och vänner sa de "ja" till varandra i Kungsbacka.

Jean-Pierre Marques, 32, har synts i flera olika dokusåpor genom åren. Han har varit med i Ung och bortskämd, Paradise Hotel, Idol och senast syntes han i TV4:s Farmen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Precis efter inspelningen av Farmen tog Jean-Pierre Marques ett stort steg i sitt liv. Han blev pappa för andra gången. Lilla Thiago har nu blivit sju månader gammal. Storebror heter Rio och är fem år.

I lördags tog Jean-Pierre Marques ytterligare ett stort steg. Han gifte sig med kärleken Izabelle.

– Det känns fantastiskt faktiskt. Det känns som att jag blivit människa. Det blir ju lite annorlunda att säga min fru istället för min tjej. Det känns som att jag vuxit upp. Det tar ju lite tid att ta ett sånt här beslut. Nu har jag tagit ett stort steg i livet och bitarna börjar falla på plats, säger Jean-Pierre Marques till Hänt.

Jean-Pierre Marques har tidigare sagt att han ville gifta sig i en helikopter i luften. Så blev det inte.

– Bröllopet ägde rum i Kungsbacka, hos mina svärföräldrar. Vigseln var borglig i stadshuset, det var jag och min fru Izabelle och hennes föräldrar.

– På festen var vi ungefär 45 personer. Det var litet. Jag ville bjuda massa fler så det är nog många som är arga på mig nu, säger Jean-Pierre och skrattar.

Men att gifta sig är dyrt och kostnaderna drar snabbt iväg. Trots det relativt lilla bröllopet blev det en stor räkning.

– Det var ingen jättestor tillställning men det kostrar ju. Det var väldigt dyrt. Allt som allt så blev det nästa 100 000. Men det smakar också, säger Jean-Pierre Marques.

Efter bröllopet har gratulationerna rasat in.

– Jag har fått väldigt mycket gratulationer. Jag jobbar nu och fått lagt telefonen på ljudlöst för folk mejlar och messar hela tiden. Det är roligt att det är många som tycker det är roligt och bryr sig. Inga troll har hört av sig än heller, säger Jean-Pierre Marques och fortsätter:

– Det här var en höjdpunkt i livet som jag aldrig kommer att glömma. Jag rekommenderar alla att gifta sig.

Jean-Pierre Marques är klar för "Farmen" 2018.

Tidigare har han bland annat tävlat i "Idol"...

... Mer än en gång!

Han har varit med i "Paradise hotel"... 

... Och gjort musik med andra dokusåpaprofiler, som Johannes "Leonidas" Ulmefors. 

Han har också deltagit i "Ung och bortskämd"...

... Med Daniel Paris!

LÄS OCKSÅ: Missen under intervjun med Samir och Viktor i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Farmen-profilens nya gravidavslöjande efter beskedet: ”Det värsta i mitt liv”

FOTO: TV4, Privat/Dani Abunar

SENASTE NYTT!