LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dessie i tårar över uppbrottet: "Så sjukt jobbigt"

11 okt, 2016 
Hänt
Dessie och pojkvännen Simon gjorde slut för ett halvår sedan. I en ny video pratar hon för första gången ut om svårigheterna med att göra slut när man har barn tillsammans.
Annons

Den 22-åriga bloggerskan Desirée ”Dessie” Nilsson har tillsammans med exet Simon sonen Theodor, 2. Men uppbrottet har inte varit lätt.

I en ärlig video på sin blogg öppnar hon nu upp sig om svårigheterna med att göra slut när man har ett gemensamt barn.

Dessie på vimmel. Foto: All Over

– Det är sjukt jobbigt för jag tänker jättemycket på Theo och hur han kommer reagera när han inte får bo tillsammans med båda sina föräldrar. Det känns så egoistiskt av mig att splittra en familj, säger hon i klippet och fortsätter:

– Jag kanske träffar någon och får barn om några år, ska inte Theo få samma möjligheter som de barnen och också växa upp i en familj där mamma och pappa bor tillsammans? Jag vill inte att han ska känna ”varför fick inte jag det så?”. Det här är det jobbigaste jag har varit med om i hela mitt liv.

Nu strömmar stöttande kommentarer in från läsarna:

Otroligt starkt av dig att gå ut med denna video“, skriver en Youtube-medlem i kommentarsfältet.

Av: Erika Svensson

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons