TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Denise Rudberg blev ihop med sin gymnasiekompis: "Han var den där killen som var så snygg"

15 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Denise Rudberg och pojkvännen Henrik Blomquist kände varandra redan när de gick i gymnasiet. Nu planerar de att flytta ihop.
Annons

Efter den svåra skilsmässan vände allt för deckardrottningen Denise Rudberg, 43, när hon plötsligt träffade ett bekant ansikte från förr. På kaféet där hon var stammis och köpte sin frukost varje dag träffade hon skolårens snyggaste kille, Henrik Blomquist, 43.

– Jag har känt till honom sedan gymnasiet. Han var den där killen som var så snygg. Vi hade många gemensamma kompisar men vi hängde aldrig. I början så var vi båda väldigt buttra och sura och inte intresserade av att hälsa. Vi kände till varandras situation så vi nickade lite kort. Efterhand började vi prata och vi hade så mycket gemensamt, sa Rudberg tidigare i podcasten Livshjulet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Efter den svåra skilsmässan blev Denise Rudberg ihop med sin gamla gymnasiekompis Henrik. Foto: Fredrik Hessman
Efter den svåra skilsmässan blev Denise Rudberg ihop med sin gamla gymnasiekompis Henrik. Foto: Fredrik Hessman

På grund av några dåliga relationer valde hon och Henrik att inte ta saker och ting för fort och har levt som särbo en längre period. Nu kan dock Hänt Extra avslöja att paret ska flytta ihop.

Annons

– Ja, vi ska bli sambo! Men vi ska absolut inte flytta till hus. Jag tror inte jag är skapt för att bo i villa. När jag bodde ute i Saltsjöbaden blev jag helt isolerad när jag satt och skrev på dagarna. Den enda mänskliga kontakt jag hade var när brevbäraren kom och ibland såg jag en och annan fastighetsmäklare. Vissa stunder tittade jag ut och noterade att en ekorre sprang över tomten. Det var så ensamt, säger hon till Hänt Extra.

Istället ska paret flytta till en lägenhet i Stockholms innerstad. De har även pratat om förlovning och Rudberg har tidigare sagt att hon kan tänka sig ett riktigt prinsessbröllop.

– Fast det där med förlovningsplaner och frieri sköter inte jag. Det är inte upp till mig, det får han ta tag i, säger författarinnan till Hänt Extra.

Andra läser också:

Annons