Den perfekta vardagsstilen – så kan du också stråla som Alicia Vikander

Samma plagg som Alicia Vikander

Priset för den bästa vardagsstilen som är både avslappnad och stilren måste väl ändå gå till vårt svenska stjärnskott Alicia Vikander? Håller ni med? Ja, vi tänkte väl det. Här är plaggen, skorna, accessoarerna och sminket som får dig att bli lika vardags-snygg som Alicia Vikander.

Klicka här (reklamlänk från Apprl) så hittar ni en precis likadan stickad röd tröja (reklamlänk från Apprl) som Alicia Vikander bär. Matcha med de gråa stentvättade jeansen, som ni hittar här (reklamlänk från Apprl). Ett par bruna solglasögon i en av vårens trendigaste bågar hittar ni här (reklamlänk från Apprl).

 

Vi är många som vill ha lite fylligare bryn, och med hjälp av det här serumet är det precis vad du får! Klicka här för att komma direkt till serumet (reklamlänk från Apprl). Här hittar ni ett par klassiska ballerina som passar till i princip alla dina outfits, klicka här för att komma direkt till skorna (reklamlänk från Apprl). Ett läppglans i en lättare nyans finns här (reklamlänk från Apprl), och den perfekta lilla svarta axelbandsväskan finns här (reklamlänk från Apprl).

Så! Ta da! Nu är du kittad precis som Alicia Vikander.

Senaste nytt