Deltagarnas ilska efter Patrik Sjöbergs fula fusk i Farmen: "Erkänn"

Lulu Carter och Patrik Sjöberg i Farmen VIP.

Att köra fulspel verkar ha blivit något av en vana för Farmen VIP-deltagaren Patrik Sjöberg, 53. I kvällens utmaning fuskar han sig till en vinst som får de andra deltagarna att ryta ifrån.

I kvällens avsnitt kommer inredaren Lulu Carter, 57, och Håkan “Färjan-Håkan” Hallin, 49, nya till farmen och får ett frostigt välkomnande av de andra deltagarna. Både Lulu och Håkan gör allt i sin värld för att försöka komma in i gruppen och när deltagarna ställs inför en slöjdutmaning ser Lulu till att vara lite extra snäll mot Patrik Sjöberg, 49, som inte direkt verkar ha haft slöjd som favoritämne i skolan.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Alla deltagare får i uppgift att göra varsitt broderi och en näverburk och Patrik får kämpa för att hinna med. Då kommer Lulu till hans räddning.

– Jag hjälpte Patrik med burken. Han hade lite annat som han behövde göra. Han hann inte riktigt med, säger hon.

När gänget sedan blir bedömda av expertbonden Gutta Andersson, 62, gör Patrik en fuling och tar åt sig äran åt burken.

– Den har jag gjort, svarade Patrick snabbt när Gutta frågar vem som har gjort burken.

En märkbart förvånad Lulu försöker hålla sig för att inte avslöja Patriks lögn. Men Patrik skäms inte över vad han har gjort.

– Jag tror inte att han förstod att Lulu hade gjort de sakerna, utan han tittade på mig och verkade väldigt imponerad. Det är lätt att spela med då, det är bara att ta åt sig, säger Patrik Sjöberg.

– Det är ju så här med Patrik att han vet vad han vill. Framförallt så får han som han vill.., suckar Lulu och tillägger:

– Klart slut, salut.

Vid andrekämpe-valet kommer fusk-frågan upp när programledaren Paolo Roberto, 49, frågar Patrik om hans passion för slöjd och pyssel. Patrik börjar då skämtsamt skryta om hur duktig han är på att pyssla och hur mycket han älskar det, vilket möts av fnysande skratt från de andra deltagarna.

– Ser ni hur hela tungan blir svart på han nu? Du snodde ju en annans arbete. Säg som det är nu – erkänn! säger skönhetsdrottningen Yvonne Ryding, 55.

Men Patrik slår bort anklagelsen och svarar att det inte är något han känner till. Och han försvaras av Paolo Roberto som menar att Patrik faktiskt vann tävlingen, vilket får Yvonne att ryta till.

– Ja, men på vissa premisser, säger hon irriterat.

Farmen VIP sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4.

Här är alla deltagare i Farmen VIP:

Camilla Henemark

Samir Badran

Sigrid Bergåkra

Yvonne Ryding

Patrik Sjöberg

Klara Svensson

Ola-Conny Wallgren

Felicia Bergström

Glen Hysen

Ben Mitkus

HETAST PÅ HÄNT TV: BEN MITKUS & NICCIS nya kanal – MY KARLBERG reagerar

LÄS OCKSÅ: Avslöjar sanningen: Därför hoppade Bonde-Sigrid av Farmen VIP

LÄS OCKSÅ: Deltagarnas bråk efter grova missen i Farmen VIP: ”Fruktansvärt ofräscht”

FOTO: TV4

Senaste nytt