LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagarna fann varandra i Robinson – nu bekräftas relationen: ”Stolt”

13 maj, 2024 
När Pelle och Gustav tvingades lämna Robinson fick de tillbringa ett dygn ihop. Nu berättar han om sin härliga relation idag.
– Nu har vi ju varit i Portugal, säger Pelle till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

Tittarfavoriterna Pelle Flod, 29, och Gustav Jacobsson, 27, är utslagna ur Robinson 2024. Det senaste dygnet har därför varit väldigt intensivt för de två killarna.

”Har varit ett långt dygn, och klart mer känslosamt än jag trodde det skulle bli…”, skriver Gustav nu i ett meddelande till Hänt.

Att just Pelle och Gustav fick lämna tävlingen är något som tagit hårt på tittarna.

”Så otroligt ledsamt… Gustav fick lämna, Pelle blev utröstad valde kruka med blodshämnd istf duell. Allt gick fel idag! Hoppas på Alex nu”, skriver en person på Instagram.

”Jahopp då finns det ingen anledning att se mer”, skriver en annan.

”Slutar kollar nu. Kommer sakna Gustav och Pelle”, skriver en tredje.

Gustav och Pelle fann varandra i Robinson

Även om de inte vann Robinson så vann de något annat; nämligen en otroligt fin vänskap.

Annons

”Jag är enormt stolt över att få kalla honom för min vän. Han är en sådan person vars sällskap man vill vara i, och jag får fasen vara med på ett hörn!! Så ja vi är nära vänner. Vi kom precis hem från en resa i Portugal ihop och vi hörs egentligen varje dag!”, skriver Gustav till Hänt.

När Hänt når Pelle berättar även han om deras fina relation.

– Gustav är den jag kom närmast. Vi fortsatte umgås direkt efter Robinson, både på hotellet och på vägen hem och en vecka senare kom han på min födelsedagsfest och så har vi setts regelbundet. Nu har vi ju varit i Portugal till exempel och vi hörs varje dag. Så vår vänskap kommer fortsätta, det är jättefint.

Deltagarna fick tillbringa ett dygn tillsammans

Tillsammans med Mark fick de även ett dygn tillsammans på ett hotell i Filippinerna i väntan på flyget hem.

– När jag var färdig på örådet så hamnade jag på ett eget hotell och sedan på morgonen dagen efter så skjutsade de över mig till hotellet där både Gustav och Mark var och så fick vi ett dygn där i Filippinerna tillsammans, förklarar Pelle och fortsätter:

– Jag och Gustav tog några öl och drack några shots tillsammans och bara snackade om alla våra upplevelser. Sedan fick vi flyga tillsammans hem alla tre.

FOTO: TV4

Annons