TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Deltagaren besviken efter PH: "Jag sålde min själ till TV3"

09 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I kväll går finalen av stapeln i årets upplaga av "Paradise hotel". Men en av årets deltagare, Angelica Gillholm, är minst sagt besviken på vad programmet medfört. – Det enda jag fått är några följare på Instagram och ett mejl från en kille som ville betala mig för att suga av honom, säger hon.
Annons

Angelica Gillholm, 26, tvingades lämna “Paradise hotel” i måndagens avsnitt. Efter inspelningarna, och specifikt efter sitt svek mot Jake Ahl, 23, blev deltagaren deprimerad och sjukskrevs under sommaren. Samtidigt har hon knäppts synts till i programmet under säsongen och inte fått särskilt mycket uppmärksamhet i sociala medier. Och i stället för några spännande jobberbjudanden, har hon bara fått skamliga förslag i inkorgen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar Angelica att hon är besviken på vad dokusåpan medförde.

– Jag trodde att jag skulle bli så jävla känd, men vad blev det? Jag är knappt med i programmet, ingen vet vem jag är. Det enda jag fått är några följare på Instagram och ett mejl från en kille som ville betala mig för att suga av honom. Det är inte värt det, kan jag tycka, säger hon till Hänt och skrattar.

Angelica Gillholm berättar att massor av okända män har kontaktat henne, med olika skamliga förslag. Men förfrågningar om samarbeten och spännande jobberbjudanden har lyst med sin frånvaro.

Annons

– Folk kallar mig “porrig” och ger mig en massa konstiga erbjudanden. Någon man skrev “jag vill lära känna din kropp bättre”. Jag bara “men jag då, du vill inte lära känna mig bättre som person?”. Jag trodde att jag i alla fall skulle få något jobberbjudande, säger hon.

Årets upplaga av “Paradise hotel” spelades in för över ett år sedan, våren 2016, och för att medverka i programmet tvingades Angelica tacka nej till en annan dokusåpa. Något som hon i dag tvekar på var rätt beslut.

– Jag hade skrivit på för “Ex on the beach”, men jag bröt det kontraktet för att vara med i “Paradise hotel” i stället eftersom jag tyckte att det var större. Men att gå och hålla tyst om att man ska vara med i det här i ett år och sen när det väl visas, så är man knappt med i tv och det händer ingenting… Det har varit tufft, säger Angelica och fortsätter:

– Jag sålde min själ till TV3 för att bli känd och komma någonstans i mitt liv, men vad fick jag? Ett erbjudande om att suga av någon, det var det jag fick.

Finalen av ”Paradise hotel” sänds i morgon, tisdag, 22.00 på TV3 och Viafree. 

Foto: IBL

Annons