ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Alexandra Pascalidou bekräftar fusket i Fångarna på fortet : ”Diskad”

16 jun, 2023 
Fångarna på fortet 2023
Dramatiska scener utspelar sig i Fångarna på fortet när Alexandra Pascalidou utmanar sin fobi.
Nu berättar hon för Hänt om momentet som slutade med att hon fuskade.
– Jag kan säga att det var överlevnadsdrift i min värld, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melin reagerar på Fångarna på fortet: ”Lite tufft är det”Brand logo
Martin Melin reagerar på Fångarna på fortet: ”Lite tufft är det”

I säsongens sista avsnitt av Fångarna på fortet har det blivit dags för Alexandra Pascalidou, Filip Lamprecht och Johnny Edlind att göra upp mot Mark Levengood, Pia Johansson och Robin Bengtsson.

Det blir ett fartfyllt avsnitt där deltagarna utsätts för sina fobier. Främst Alexandra som har en enorm höjdskräck får sätta sin rädsla på prov. I ett moment är det nämligen dags för Alexandra och Pia att genomföra en dragkamp, högt upp i luften. Personen som förlorar dragkampen ramlar ner från sin platta och hänger då dinglandes i säkerhetslinan.

Alexandra Pascalidou om skräckhändelsen i Fångarna på fortet

När Alexandra börjar förstå att hon inte kommer orka att hålla emot Pia, tar hon tag i räcket bredvid henne och tävlingen bryts. Nu berättar hon för Hänt om den turbulenta händelsen under inspelningen.

Annons

– Jag kan säga att jag dog. Jag har aldrig varit så nära döden förut. Det var fruktansvärt verkligen. Jag kan säga att jag tänkte väldigt intensivt på min dotter, hur jag kunde offra mig på det där sättet och alla skräcktankar i huvudet, alla mardrömmar passerade förbi, säger Alexandra och fortsätter:

– Jag kunde för mitt liv inte förstå varför jag bara har suttit under hela corona och inte tränat och sett till att vara starkare. Jag kände att jag svek mitt lag, mitt land, mitt allt. Det var så jävla hemskt bara.

Bekräftar fusket i Fångarna på fortet: ”Där blev jag diskad”

Beslutet att fatta tag i räcket orsakade att tävlingen stoppades av Gunde Svan, 61.

– Jag kan säga att det var överlevnadsdrift i min värld. Överlevnadsinstinkt men ja det är klart att det var disk. Det är klart att jag blev diskad, där blev jag diskad, säger Alexandra till Hänt.

– Hon hade en panik, hon ville verkligen inte falla, säger Alexandras motstånare Pia i en synk från programmet.

Som tur var slapp Alexandra falla ner från plattformen och dessutom fick hon fortsätta tävla i de andra momenten.

FOTO: TV4

Annons