TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Deckardrottningen säljer påkostade lyxvillan

02 sep, 2017 
Nu säljer Liza Marklund sin tiorumsvilla på 376 kvadratmeter i Stockholm. För nästan 15 miljoner kronor kan villan bli din.
Annons

Författaren och journalisten Liza Marklund, 54, har sålt böcker i över nio miljoner exemplar, men nu ska hon sälja något annat än böcker, nämligen sin villa i Stockholm. Huset är totalt 376 kvadratmeter, har sjöutsikt och är uppdelat i flera etage. Priset? Huset ligger ute för 14,7 miljoner kronor.

– Huset har en häftig arkitektur. Byggmästaren har verkligen förverkligat sina idéer, säger Jonas Nyman som sköter försäljningen på Skandiamäklarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men inte nog med det. Huset består av tio rum, har en takhöjd på cirka sex meter och tomten tillhörande huset är på 700 kvadratmeter.

Annons
Annons

  

Annons

Men om det är någon som känner sig skrämd inför att sköta om en tomt på hela 700 kvadratmeter ger Jonas lugnande besked.

– Om man ser till storleken på huset, så är det förvånansvärt lättskött. Trädgården har ett bevattningssystem som är automatiserat. Det är ett stort hus, men ändå hanterbart, säger han.

Men nog är det också en riktigt guldgruva för dem som tycker om att husera i trädgården. Det finns nämligen gott om både bär och frukt, som äpple, päron, körsbär, bigaråer, plommon, blåbär, smultron, vinbär, åkerbär och rabarber.

Foto: Skandiamäklarna, IBL

Annons