TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Här är svenskarnas favoritklipp på Youtube 2017

29 dec, 2017 
AvJoel Linde
Ta lite tid och titta på de mest populära klippen på Youtube under 2017. Se de bästa musikvideorna, de roligaste parodierna, de mest fascinerande experimenten och de skickligaste individerna!
Annons

Vad är det bästa du har sett på Youtube i år? Är det någon av Christoffer Kläfford alla tolkningar i Idol, eller kanske klippet på professorn som sitter i en liveintervju med BBC när hans kavata dotter klampar in och tar över showen?

Google-ägda Youtube har precis släppt årets mest populära Youtube-klipp och på topp över svenskarnas favoriter hittar vi en salig blandning av humor, satir, musik och… barnafödande!

Här är de mest populära klippen på Youtube i Sverige 2017:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tittar vi i stället globalt har vi en helt annan fördelning. Då är det en maskerad sångare i det thailändska talangprogrammet, The Mask Singer, som kniper förstaplatsen. Och även om du kanske inte förstår ett jota av vad den maskerade varelsen sjunger så är det faktiskt sevärt. Annat sevärt är den komprimerade och okonventionella skildringen av universums historia – och ja, i princip allt på denna lista!

Annons

Här är de mesta populära klippen på Youtube globalt 2017:

De mest populära musikvideorna på Youtube i Sverige 2017:

Annons

De mest populära musikvideorna på Youtube globalt 2017:

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

Annons