TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Stjärnorna på slottet 2018: De medverkar i årets program

23 maj, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Stjärnorna på slottet 2018
Nu är det officiellt vilka som kommer att delta i Stjärnorna på slottet 2018. Sven Melander är en av dem. ”Det är så roligt när man blir överraskad”, säger han.
Annons

Nu står det klart vilka deltagare som medverkar i årets omgång av Stjärnorna på slottet. Programmet kommer att spelas in på Teleborgs slott i Växjö, precis som förra året.

I år är det deckarförfattaren Camilla Läckberg, 43, komikern och skådespelaren Sven Melander, 70, skådespelaren Kajsa Ernst, 55, skådespelaren och regissören Lena Söderblom, 82, och skådespelaren och snart debuterande författaren Alexander Karim, 41, som ska uppleva några sommardagar tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sven Melander ser fram emot att träffa de andra deltagarna. För honom blir det första gången som han möter dem, något han ser som positivt.

– Oftast har man en snabb skiss av en människa och jag tycker det är så roligt när man blir överraskad, vilket man ju oftast blir, säger Sven Melander till SVT.

Sven Melander förknippas ofta med de komiska karaktärer han spelat genom åren. Han tror att många har fördomar om honom och blir överraskade när de lär känna honom. Detta märkte han extra tydligt när han gick till final i frågeprogrammet På spåret.

Annons

– Folk kom fram till mig och sa ”jag hade ingen aning om att du kunde så mycket”. De trodde att de skulle få träffa någon slags levande trollet Rulle eller kocken Werner. Men jag har ju en bakgrund också inom journalistiken, säger han.

Han tycker själv inte att han har några förutfattade meningar om sina kommande slotts-kamrater.

– Jag var mycket mer dömande tidigare. Men med åren har även jag fått en viss vishet, säger Sven Melander.

Här är alla deltagare i årets Stjärnorna på slottet:

FOTO: IBL

Annons