LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

De är killarna bakom humorsuccén JLC: "Inspireras av mitt ex"

12 jul, 2017 
AvJohanna Bladh
Hundratusentals älskar att följa Carl Déman, Jonas Fagerström och Lucas Simonssons sketcher på internet. Hänt's reportrar Jonna och Johanna har träffat killarna bakom humorsuccén.
Annons

Nästan alla som någon gång varit i en parrelation känner igen sig i Lucas Simonssons parodier på problem som uppstår mellan flickvänner och pojkvänner.

Lika många skrattar åt Jonas Fagerströms imitationer av stureplans-stekare och alla som någon gång sett Johan Falk-filmerna älskar Carl Démans egen version av Jakob Eklund.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons

Men de tre killarna, som har tidigare gjort succé på varsitt håll, har så mycket mer att bjuda på. Nu har de slagit sig samman och bildat humorgruppen JLC (Jonas, Lucas och Carl) för att på heltid satsa på youtube-karriären. Över hundrasextiotusen följer redan deras gemensamma kanal och älskar deras klipp.

Under Hänt’s sommarturné stannade Jonna & Johanna till i Göteborg för att träffa killarna bakom succén.

– Idéerna till sketcher kommer från verkliga livet, berättar Jonas Fagerström.

– Jag har fått mycket inspiration från andra förhållanden som jag hört om. Och mitt egna. Jag har två ex som var.. lite galna, säger Lucas Simonsson och skrattar.

Se hela intervjun med killarna här:

De är killarna bakom humorsuccén JLC: "Inspireras av mitt ex"Brand logo
De är killarna bakom humorsuccén JLC: "Inspireras av mitt ex"
Annons