LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

De är gäster i årets säsong av "Hellenius Hörna": ”Skyhöga förväntningar”

27 okt, 2017 
AvJoakim Almén
I slutet av oktober är "Hellenius Hörna" tillbaka i rutan. I premiären får programledaren David Hellenius besök av skådespelaren Bahar Pars och statsminister Stefan Löfven. – Intervjun med Stefan Löfven slutade i att vi gjorde en sketch tillsammans, säger David Hellenius.
Annons

Söndag den 29 oktober är söndagsunderhållningen “Hellenius Hörna” tillbaka i TV4.

Under hösten kommer bland annat Carola, Marie Göranzon, Tilde de Paula Eby, Krister Henriksson, Carina Berg, Ernst Kirchsteiger, Felix Herngren, Bianca Ingrosso och Samir Badran gästa programmet.

I premiären är det skådespelaren Bahar Pars, kanske mest känd för rollen som Parvaneh i “En man som heter Ove”, och statsminister Stefan Löfven som gästar programmet. Dessutom står Molly Sandén för uppträdande under premiärprogrammet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programledaren David Hellenius avslöjar att intervjun med Sveriges statsminister tog en minst sagt oväntad vändning.

– Intervjun med Stefan Löfven slutade i att vi gjorde en sketch tillsammans, det är såna otippade vändningar som jag verkligen tycker om med Hörnan, säger han i ett pressmeddelande.

Anika Beclijevsjki, exekutiv producent av “Hellenius Hörna” lovar fler guldkorn framöver.

– Davids känsla för tajming och förmåga att växla mellan allvar och humor går som en röd tråd genom hans personliga intervjuer med sina gäster. Det i kombinationen oväntade möten som Krister Henriksson och Samir Badran tillsammans i samma soffa skapar skyhöga förväntningar på nya säsongen av Hörnan.

Programmets husband leds av Jonas Gröning och frontas av sångerskan Joanna Perera.

Hellenius Hörna sänds söndagar klockan 20 i TV4 och TV4 Play med start den 29 oktober!

Artikeln publicerades först på Allas.se och är skriven av Helena Sjögren.

Annons