Artikeln innehåller reklamlänkar

Davids sexavslöjande i Bachelor som TV4 klippte bort

Hedvig Friberg och David Möller pratar sex i Bachelor 2018

David Möller bjuder ut Hedvig Friberg på dejt i veckans avsnitt av Bachelor. I Tjejerna avslöjar allt kommer det fram vad deras samtal handlade om när de trodde att kamerorna inte såg, och det är en minst sagt barnförbjuden konversation...

Endast tre tjejer kvarstår i årets säsong av Bachelor. Därför är varje dejt med den heta ungkarlen David Möller, 33, extra åtråvärd.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I veckans avsnitt blir det Hedvig Friberg, 23, som får äran att gå på dejt med David. Efter en dagsutflykt fylld av dyk och hångel är det dags för en romantisk middag. I programmet syns de två äta, mysa och prata om upplevelsen med Bachelor.

I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt syns däremot ens helt annan version. Programledaren Malin Stenbäck, 31, har fått tag på ett klipp där David och Hedvig smygfilmas under middagen. Och när de tror att kamerorna inte längre ser tar samtalet en helt annan vändning.

– Hemma, är du lika fysisk då som du är här? Förstår du vad jag menar? Du är ju mycket så att du pussar på och kysser, säger Hedvig.

– Jag är mycket mer fysisk hemma, svarar David.

Hedvig frågar om han är en sån person som skulle komma och kyssa henne när hon lagar mat.

– Jag skulle kunna ha sex med dig också, svarar David.

Svaret chockar Hedvig som vänder bort ansiktet och generat fläktar sig med händerna. Efter en stunds tystnad har hon dock hämtat sig. David berättar att sex är viktigt för honom i en relation, och han får medhåll från Hedvig.

– Det är viktigt för mig med, men det tror jag att du har förstått. Det är det jag menar med att du inte får tro att jag är en söt, pryd liten tjej, säger hon.

Sexiga inviten från David

I Tjejerna avslöjar allt sitter alla de som har fått lämna programmet och ser hela det smygfilmades samtalet. Det blir många skratt och generade blickar, men ingen verkar speciellt förvånad över nivån på Hedvig och Davids konversation. Det hela slutar med att Hedvig frågar David hur han är i sängen.

– Jag vet inte, du får väl testa, svarar bachelorn flörtigt.

Fortsättning följer med andra ord…

Bachelor sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på Kanal 7 och på TV4 play. Tjejerna avslöjar allt går endast på TV4 play.

David Möller är nya svenska bachelor.

Till vardags arbetar han som polis.

Niclas Lij var förra årets bachelor.

LÄS MER: David Möllers svar efter tjejernas hårda kritik i Bachelor

LÄS MER: Här är intima scenerna tittarna inte får se i Bachelor

FOTO: Kanal 7

SENASTE NYTT!