TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Möllers svar efter tjejernas hårda kritik i Bachelor

20 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
David Möller i Bachelor 2018
David Möller får kritik från tjejerna i Bachelor som tycker att han agerar fel under en dejt med Michelle Leandersson. Nu svarar David själv på kritiken.
Annons

Dramat i årets säsong av Bachelor fortsätter, och ju närmre finalen vi kommer desto mer intriger blir det bland tjejerna. Alla slåss om att vinna David Möllers hjärta, vilket resulterar i en hel del svartsjuka tjejerna emellan.

På en singeldejt med David öppnar Michelle Leandersson, 27, upp sig och berättar om sin tuffa tonårstid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tjejer är inte speciellt snälla, det snackas mycket skit. Det följde mig upp till åttan, säger hon.

Hon berättar att för första gången på länge har hon fått tillbaka de känslor hon kände när hon blev mobbad som ung. I huset där alla tjejer bor pratas det nämligen friskt bakom ryggen på varandra. David försöker då att ta reda på exakt vad som händer i huset när han inte är med, men Michelle vill inte lämna ut några namn.

I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt berättar hon att hon kände sig pressad av David. Flera av de andra tjejerna reagerar på hans beteende under dejten.

Annons

– Jag tycker det är så konstigt för han sa alltid att ”jag vill inte prata med er om de andra tjejerna”, men ändå sätter han oss i sådana situationer, säger Mikaela Hallal.

Tjejerna irriterar sig också på att han verkar ignorera Michelles berättelse om mobbningen hon blev utsatt för.

– Du tar upp att du har mått dåligt och berättar om din barndom och det skippar han helt över, säger Felicia Lindström.

– Han tittar på dig och äter, tittar på dig och äter. Han bryr sig inte ens. Det är som ett polisförhör. Man ser inga känslor som ”oj hur mår du?” säger Michaela Lindman.

David om de bortklippta samtalet

För Hänt berättar David sin sida av historien. Enligt honom så har han och Michelle suttit länge och pratat om hennes uppväxt, ett samtal som produktionen sedan valt att klippa bort och istället lagt fokus på den delen som handlade om tjejerna i huset.

– Det som är lite underligt är att Michelle inte berättar det i Tjejerna avslöjar allt utan tittar på klippen och regerar själv som om att hon inte var där. Om Michelle var så missnöjd med mitt bemötande av henne som det verkar i Tjejerna avslöjar allt så tycker jag att hon borde framfört det på plats och inte nöjt tagit emot en ros innan vi skiljdes åt den kvällen, skriver David Möller i ett sms till Hänt.

Bachelor sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 på Kanal 7 och TV4 play.

Se årets bachelor David Möller här:

FOTO: TV4

Annons