LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgrens ord om hårda jobbet med hustrun Kristina

29 aug, 2019 
David Lindgrens ord efter hårda jobbet med hustrun Kristina
David Lindgren och hustrun Kristina ses ibland dygnet runt – då de både jobbar och lever tillsammans. Nu berättar David Lindgren för Hänt hur det fungerar.
Annons
Därför nobbar Linus Wahlgren familjens serie Wahlgrens världBrand logo
Därför nobbar Linus Wahlgren familjens serie Wahlgrens värld

David Lindgren, 36, är ett känt namn för svenska folket efter bland annat sin medverkan i Melodifestivalen som både artist och programledare. Hela tre gånger ställde han upp som tävlande i SVT:s stora musiktävling mellan 2012 till 2016 och 2017 tog han sig an programledarrollen. Med sig fick han kollegorna Clara Henry, 24, och Hasse Andersson, 70. Trion fick både ris och ros från SVT-tittarna och året därpå blev David Lindgren ensam programledare.

Men sen tog det slut med Melodifestivalen för David Lindgren. I år har han istället bland annat varit ute på Diggiloo-turné för fjärde gången. Denna sommar turnerade han runt med artistkollegor som Jessica Andersson, Mariette och Arvingarna. När Hänt träffar David Lindgren berättar han att han nyss avklarat sista turnéstoppet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är precis klar med Diggiloo– turnén, så nu ska jag försöka pausa några dagar innan det är dags att börja jobba igen. Det blir massa olika ”strögig”, sen har jag och min fru en föreställning som heter En kväll med Lindgrens. Efter det börjar vi planera julshowerna.

Annons

Det låter som du har fullt upp?

– Det är fullt upp men det går upp och ner. I juni var jag ledig rätt mycket, säger David Lindgren.

Umgås med sin fru dygnet runt

Då han och hustrun Kristina Lindgren har föreställningen En kväll med Lindgrens tillsammans lever de tätt in på varandra, både privat och i jobbet. Men det har aldrig varit något problem berättar David Lindgren.

– Det funkar jättebra, vi jobbar jättemycket tillsammans och vi har alltid gjort det till och från. Vi har ju även varit tillsammans i sjutton år och gifta i tolv. Vissa klarar inte av det men vi båda älskar att jobba ihop, vi funkar bäst tillsammans helt enkelt, säger han.

Vad är ert knep för att få det att funka?

– Knepet är att lyssna på varandra, ge varandra plats och att ge varandra utrymme att följa våra egna drömmar. Det är även viktigt att prata med varandra om allt även om det känns jobbigt, säger David Lindgren och lägger till:

– Och säga till varandra att man älskar varandra.

FOTO: TT

Annons