Idol 2023 marknadsföring banner

David Lindgrens kärlekslycka med hustrun Kristina

18 apr, 2020 
David Lindgren och Kristina Lindgren
Stjärnornas stjärna-aktuella David Lindgren har varit tillsammans med sin fru Kristina i hela 18 år.
Nu avslöjar han knepen till det framgångsrika förhållandet och berättar att makarna ständigt arbetar på att hålla kärleken vid liv.
Annons
David Lindgren om Stjärnornas stjärna
David Lindgren om Stjärnornas stjärna

David Lindgren, 37, aktuell i Stjärnornas stjärna, bestämde sig för att tillägna lördagens framträdande i programmet till sin fru Krisitna Lindgren, 38. Parets kärlekshistoria började redan då David var 20 år gammal. Idag är de gifta och har två barn tillsammans.

– Hon betyder allt för mig. Vi har varit tillsammans i 18 år och vi har det väldigt väldigt bra tillsammans och har alltid haft det. Sen blir man starkare med åren också, säger han till Hänt.

Gick i samma klass

David fann sin älskade Kristina när han började på muikalutbildningen i Göteborg och det tog inte lång tid förrän de hade lagt märke till varandras närvaro.

– Vi gick i samma klass efter gymnasiet i Göteborg. Då började vi på samma musikalutbildning och såg varandra direkt. Först blev vi väldigt bra vänner och sen efter ett år ungefär började vi dejta. Sedan dess har vi varit oskiljaktiga.

Recept.se Nyhetsbrev

Knepen för att hålla kärleken vid liv

Vad det egentligen är som gör att David och Kristina lyckats hålla kärleken vid liv under alla dessa år, tror han beror på att de alltid låtit varandra uppleva det de strävat efter.

Annons

– Vi har aldrig bromsat varandra utan vi följer våra drömmar och delar dem med varandra. Man visar uppskattning för varandra, man tar hand om varandra och tar hand om kärleken.

David sticker dock inte under stol med att det har funnits tuffare år för förhållandet och menar då främst tiden som småbarnsföräldrar. Men även detta tog de sig igenom.

– Att man pratar om allting, jobbiga och bra grejer. Och så har vi sagt att vi aldrig ska somna osams.

En annan styrka i relationen menar David är att de var så pass unga som de var när de fann varandra.

– Vi har verkligen vuxit ihop och de första åren var ändå de svårare.

Framtidsplanerna med frun

Några fler barn tror inte David kommer att bli aktuellt för paret utan istället fokuserar de båda nu på sina karriärer. Framtiden för dem ser ljus ut och David ser nu fram emot för vad hösten har att erbjuda.

– Vi spelar både huvudrollerna i höst i Saturday night fever på Chinateatern så då spelar vi mot varandra. Som kärlekspar på scenen också, säger han och fortsätter:

Annons

– Det känns jätteroligt. Vi övar dans fullt nu redan och det är superhärligt att få göra det tillsammans och vi har alltid trivts väldigt väldigt bra med att jobba med varandra. Vi funkar bäst när vi är tillsammans.

Chansen att få arbeta med sin kärlek menar David är något som de båda kommer att kunna leva på länge.

– Sen när man sitter där och är gammal och går kan man titta på dem här bilderna från när vi höll på med det här. Att vi delat den här upplevelsen ihop. 

FOTO: Jessica Gow/TT/Pontus Orre/TT

Annons