David Hellenius oväntade relation till Margaux Dietz

David Hellenius och Margaux Dietz

David Hellenius och Margaux Dietz syntes tillsammans i tv-rutan under Let's dance 2018.
Nu visar sig duon ha börjat umgås privat – något som Margaux visar upp på Instagram.
Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Slå på ljud

David Hellenius, 46, har länge varit en folkkär programledare på TV4. Under hela 15 års tid har han programlett succén Let’s dance som varit den stående fredagsunderhållningen på kanalen. Sedan 2007 har han haft Tilde de Paula Eby, 47, vid sin sida under sändningarna.

Chockbeskedet i direktsändningen

Tilde och David har tillsammans blivit en populär duo. Men i avslutningsprogrammet av årets säsong delade programledarna med sig av ett chockbesked. Tillsammans hade de nämligen kommit fram till att detta blev den sista säsongen av programmet som de ledde. Nu ska de båda istället fokusera på sina andra program på kanalen. David Hellenius ska ge sig på en ny utmaning, som programledare för TV4:s nya satsning The masked singer.

Under Let’s dance-säsongernas gång har mängder av svenska kändisar fått testa på att dansa tiodans. Det har varit allt från idrottsmän till bloggare som synts snöra på sig dansskorna och lägga sin fulla tillit i proffsdansarnas händer. Från att kändisarna varit nervös över att ens gå i klackskor har vi fått se alla möjliga avancerade lyft i programmet. Någon som testade på sina danskunskaper i säsongen 2018 var influencern Margaux Dietz, 29. Tillsammans med Alexander Svanberg tog sig Margaux hela vägen till kvartsfinalen av programmet.

Margaux Dietz nya kärlek

Margaux har flertal gånger pratat om Let’s dance-tiden som en upplevelse som hon bär med sig med glädje. Något annat som gjort Margaux glad på senaste tiden är hennes nyfunna kärlek – Emil Ingemarsson. Det var tidigare i veckan som Margaux plötsligt berättade att hon funnit kärleken igen efter uppbrottet med Jacob Liebermann vid årsskiftet.

Emil och Margaux har under den senaste tiden synts umgås med artisten Viktor Frisk. Tillsammans har de alla tre syns åka på resor ihop, men även ha mysiga hemmakvällar. Emil är i grunden bästa vän med Viktor och paret träffades genom den gemensamma vännen. När Hänt pratade med Viktor förklarade han att de alla tre blivit väldigt nära vänner och att inget förändrats trots att Margaux och Emil börjat spendera mer tid ensamma ihop.

Davids okända relationen till Margaux

Margaux har på senaste tiden även funnit en stor kärlek till raketsporten padel. På både blogg, Instagram och Youtube visar det sig ofta att infleuncern spenderat flertal timmar i padelhallen. Hon har dessutom tagit hjälp av personliga tränare för att bli bättre och bättre.

Men vid ett av Margaux senaste padel-tillfällen så dök plötsligt ett känt ansikte upp – nämligen David Hellenius. Duon som tidigare syns i Let’s dance tillsammans har nu alltså funnit ett gemensamt intresse och umgås privat. I en uppdatering på Instagram story visar Margaux upp sina padel-vänner.

Margaux har även bloggat om padel-matchen med David och det visar sig inte vara en engångsgrej. Duon ska nämligen fortsätta att träna tillsammans under en längre tid.

Det har blivit två paddel-pass. Jossan och jag har numera en stående veckotid mot Boris och David och hittills har killarna förlorat varje gång”, skriver Margaux i inlägget.

Margaux Dietz Instagram story

Foto: Instagram

Hänt söker Margaux Dietz och David Hellenius.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Charlotte Brunzell/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN