TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Hellenius om skräcken: "Jag är rädd att Renée och jag ska skilja oss"

18 mar, 2015 
AvLisa Nylén
David Hellenius är livrädd för det blir skilsmässa med Renée Nyberg. "Jag drömmer det jätteofta."
Annons

I David Hellenius, 41, Sommar-program 2012 berättade han om sin hypokondri, eller hälsoångest, som han själv kallar den. Han har bland annat trott sig ha en hjärntumör, magcancer och hjärtinfarkt och har tagit de flesta prover som går att ta hos läkaren. Efter att ha gått i KBT har nojorna lagt sig, men det gör inte att tv-profilen inte har ångest över andra saker. David är till exempel livrädd för att det ska hända något som gör att han och frun Renée Nyberg, 48, separerar.

– Jag har en jätterädsla för det och drömmer ofta om att vi skiljer oss. Men det jag har lärt mig av allt är att man ändå inte har någon aning om vad som händer, säger han i Café.

Davids största skräck: skilsmässa. Foto: IBL
Davids största skräck: skilsmässa. Foto: IBL

När sonen Leo, 8, föddes var det en dramatisk historia och David och Renée trodde att de skulle förlora sin nyfödde son. Efter den händelsen blev David rädd för att få fler barn, och särskilt jobbigt hade det varit att få en tjej.

Annons

– Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att försöka försvara en dotter. Renées dotter heter Emma, 20, och jag är så dålig bara när hon tar hem killar. Jag utgår från att de är dumma i huvudet.

Renée och David. Foto: IBL
Renée och David. Foto: IBL

 

– Man känner sig själv från den tiden: Träffa en snygg tjej, ligga ganska snabbt och sedan skryta om det. Om jag ska bjuda på en schism i familjen så är det där en väldigt jobbig grej, säger programledaren och tillägger:

– Men det där är ju mina problem, som jag måste lösa.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons