LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Hellenius om julen med Renée Nyberg: ”Vi är en skilsmässofamilj”

24 dec, 2023 
david hellenius rene nyberg
I vanliga fall är det full rulle för TV4-paret.
Men nu vankas jul- och nyårsfirande. Med det även tid med familjen.
– Vi åker runt en del. Det blir lite splittrat, säger David.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?Brand logo
Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?

Hur kommer kändisparet Renée Nyberg, 57, och David Hellenius, 49, fira jul är frågan. Tillsammans har turturduvorna sonen Leo, 17, och sedan tidigare har Renée Nyberg ungarna Emma, 28, och Tom Zachrisson, 23.

David Hellenius om julfirandet: ”Vi är ju en skilsmässofamilj”

Familjen bor i en lyxig våning i Stockholms innerstad, men under julen kommer lägenheten stundvis stå tom. Det blir också ett stort gäng som firar jul tillsammans.

– Vi är ju en skilsmässofamilj så det blir med ex, barn och hundar. Vi kommer att åka runt en del, lite splittrat men jag tycker ändå att det funkar. Det finns ingen ångest i det, säger David Hellenius till GALA magasin.

Annons

Under julaftonskvällen brukar familjen samlas framför rutan för att följa med och högt säga alla rubriker till Karl Bertil Jonssons julafton, berättar David.

Sedan väntar festligheter för familjen och vänner.

– Efter det har vi lite fest och då kan det dyka upp folk som inte har någon annanstans att fira jul. Vi brukar bli ett litet gäng, myser han vidare.

Renée Nyberg och David Hellenius har prisats för sina insatser inom tv.

Aktuell i filmen Ett sista race: ”Varit en härlig upplevelse”

David Hellenius är dessutom aktuell som manusförfattare ihop med Edward af Sillén, 41. De två har gjort filmen Ett sista race tillsammans. En actionkomedi med fart, fläkt och höga varvtal.

Annons

– Ja men det är ju alltid pirrigt med premiär såklart, men det känns bra såhär långt tycker jag, sa David Hellenius till Hänt under förhandspremiären och fortsatte:

– Jag har skrivit rätt mycket manus och sådär men jag har aldrig skrivit en långfilm ihop med Edward af Sillén. Det har varit en härlig upplevelse och jag hoppas att det blir mer av det.

FOTO: TV4

Annons